dream about u line lol like him a martin luther king. Him alwsys
dreaming bout him have pon head top sucking out hole. No man him need
to stop it man him is a disgrace to Queens all him fren dem woman
pussy him suck out . I feel sorry for any woman him have
because him can’t tame. Him did deh wid one lady fi years neva breed
di lady now she pregnant. From di cross come out of our lives
blessings start flowing… Nasty soujie aka frame leave out
di people dem inbox and tame yuh appetite it don’t look or sound good
di gal dem tired of you assaulting dem inbox every morning!

15 thoughts on “SOUJIE DEM SEH YOU IS DI NEW TONGUE GOD

1. Yes is true they talking my fren screenshot a DM to me one time, one entertainer gal from Brooklyn and he’s telling her he’s dreaming of sucking out her pussy while him have her on head top lol me fren just shut him down n mek him kno seh she great. Him all have a woman too bcuz he was telling her him only have one girl lol. A sucker from long time

2. Suh wah unno think him get dem suction cup lips fi do? Set him free and meck him live up to him mout purpose. A wonder if him hab thick tung fi match di lips…ongle one way to find out I guess :lapar :lapar

3. Yep vacuum mouth that every gal him want suck. Used to rate him. Until I find out him stay so very gal from 165 know bout him

4. It was ok for him to perform cunnilingus on her but not others. Humans are funny. When they are with someone, they enjoy the oral pleasuring, but when they break up, he/she becomes a suck pussy bway or suck cacky gyal. Funny thing is, I would bet good money that the sender used to give dude blowjobs.
    Real Talk 😡

5. Souji do have one balls Gun fool mek di Gun go off years ago and shoot out one of his balls smh He’s the tongue god for queens him need fi go back to Philadelphia wid dat

6. Which gal don’t noe bout him mouth lol him ave a nice big stiff cock and he can f**k and suck real good is a big freak him love nyam pussy