SPANNER BANNER YUH ”BABY MADDA” SEH DI KIDS NEED FOOD AND CLOTHES

SPANNER

This is one a Spanna baby Madda me just a post in fi mek the people dem know Spanna is a wicked , me a read everyday bout how him nuh want Suzie ex husband see him pickney them but yet him own daughters him don’t support and don’t see in years! Him act like him nice but don’t mek him fool you ! Spanner remember when you run down Macka diamond with cutlass in portmore ? Remember yu other baby Madda who married yet you still sleep with her and naw mind the pickney ? Spanna rolling stone gather no must stop mess with people family and mind yu kids ! Yu is a abusive person who don’t care about his kids , please to pay your child support you know how to locate me. Spanner is a wolf in sheep clothes.

8 thoughts on “SPANNER BANNER YUH ”BABY MADDA” SEH DI KIDS NEED FOOD AND CLOTHES

1. Him might be a rolling calf but what kinda “must” him a gather is it the green one dung by the riverside or a waan new kind????
    Spanna please go mine u pickney Dem an stop meck bm dash out u file.

2. Suzie que and spanner banner hunger and don’t live anywhere dem did a cotch with suzie que son and him put them out! Because them nah pay bills and buy food! Karma reach both of them,mi know spanner must sorry him make whoring suzie que trick him into selling his house! A pure lie evil obeha working suzie que tell spanner! Shaggy wonder must a laugh off a the two idiots. Suzie all a your plans back fired in your face,you slut!!

3. Dah man here don’t sound like a lovely person. But if you give yourself name awfa tool, den you nuh must be one too.

4. So she never know him naw mind him pickney cause a couldn’t just now.
    Is he trying to make a come back

Leave a Reply to Cindy Royal Cancel reply