SPANX IN THE STORE SOMEWHERE

0 thoughts on “SPANX IN THE STORE SOMEWHERE

1. what yall need to knw is that spanx does not make your belly small if it is big. It merely smooths a person out, not camaflage their fatness. LOL she need to go to the gym or wear something more flattering to her shape.

2. Sender you are very hurt.your just mad you can’t look good as her,if yuh body bad like that send in a pic of your self and let’s do the talking.its 2015 coming in now get of the girl name now mon.she and nick is not together so if is that your carrying feelings for go and war with dancehall ppl . because that’s who he’s with.And leave the girl alone.

1. Kim, is your friend pregnant??…because if she is, she should not be wearing nutten tight up pan di belly..it will stifle di baby..if she not pregnant, then no ma’am!!!!!!! :hoax2

3. Met is the new baby mother send this in (sheeniiboo) she want hype man suh she get what she looking for. She act like she never kno seh nick don’t have 2 pot fi piss inna. She needs to stop watch sade and gu look food and pampers For her child. 2015 stop war over MAN.

1. Kim, Nick should also help tuh make provisions for that baby sweedy…*pray tuh God my bwoy pickney nuh tun out wutliss like dem man ya*…

4. Sherifa you wrong to send sade pic. Har belly big yes but your belly big also. Get over nick Klean him don’t want none of you retards. sherifa you go breed for nick you taught that was going keep him no stop worry about him and take care of your kids they need you. Sade I am happy you finally move on with your life you look much happier now with your new man at your BDay party

1. U know seh thats why me nuh believe some a di ole dranco dem weh come chat a bagga tingz over here doe somebody write how sheriffa a breed fi MAPPIE CHAMPAGNE(which i did not believe) its really nick klean smfh if unu nah talk facts den dont mek unu fingers get ahead ah unu man. smt :hoax2

5. Kim sheenieboo is a nobody with har big ass nose. Nick worst don’t want har all him do a just tek har likkkle money that’s all. I know sheen from Jamaica we both come from may pen when sheen was f**king nick she was sleeping with my cousin also so who she really breed for that’s the question.

6. Neva ready Osteen Walters move wid yuh maths book pussy and gu somewhere you just mad cause yuh get weh de duck get under fed and over f**k. Bout belly big gu feed yuh child and stop worry about sade.

7. YES SHEENIBOO OR WHATEVER SHE NAME REALLY A LOOK A HYPE FI REAL…BUT LOOK PON HAR TO.SHE REALLY THINK HAVING A BABY WITH NICK GONNA KEEP HIM. SADE THERE IS A THING CALL GURDLE .AND U THINK EVERYBODY JEASLOUS OF U .U AINT SHIT.HOPE U MEK U NEW MAN MARRIED U AND GIVE U YOUR PAPERS.

8. I REALLY HAFFI LAUGH ITS FUNNY SOMEONE RANDOM COULD HAVE SEEN THE PIC AND SENT IT IN, BUT SADE OR WHATEVER YOUR NAME IS CAUSE A ONE PIC MI JUST GET ALL A YUH BUSINESS SMH YOU PPL ARE FUNNY NO MAN IT DOES NOT TAKE AWAY FROM THE FACT SHE NEEDS A BODY MAGIC GIRDLE

9. Hey hey you know the dutty bitch too. Sheen why you never breed for a man that can help you. Nick don’t have anything to give you. Go find someone that can give a stay in the country.

10. a dat me seh to…all these girls a run down nick .and nick no have nothing.mi mean nothing to offer but di hype..but mi hear seh him deh wid a gal a connecticut hear seh him nuh stop run har down.dwlll nick a run down gal? unuh come talk di things dem.mi wah know

11. ain’t nobody jealous of Sade with har rotten teeth them that’s why the gal never smile with har dick breath. Atleast sherifa a citizen while the other two illegal fighting over nick that don’t belong to neither one of dem.

12. yea fi real.sade aint a ugly bitch.but mi never see she a smile yet .now i know the reason.bwoy o bwoy.sade go get your teeth fixed then u can come hype.

13. Yes met the gal teeth rotten. Har mada married a man for papers all now she can’t find him much less to go on the interview she no stop f**k down the place get your life together ladies

1. stop put the mother business out there its either u a cuss sade or nick and ah full time ppl stop cuss bout papaers cuz it look like unu never listen the immigration reform. all when d ppl dem get papers dem still nah work go a school or travel its redundant

14. lmao woi .wow mi did tink seh a him cousin him live wid..well a dat mi did hear wah day..but who knows.dem bwoy deh desperate anyways .walk and borrow money from every gal weh him sleep wid .cause him caan manage him life style.woi dis is funny business.

15. Whybother nick a try fool everybody a from good source tell me say him live wid har that a fi har lexus car him a drive. Nick don’t have dry shit fi buy big lexus. A the gal alone can drive the car.

16. well..mi never hear bout dis new gal yet..and mi hear a di money weh him mek off him last dance him use fi buy lexus

17. sade u and u mother look like a whore .bout she in a u party a wine up.she fi act har age .and u never look good fi u party wid u big bell weh almost reach di floor..and u think seh u is the shit .dream on sade gibbs

18. When I come on JMG to read this post and the comments it’s just funny how people who have so much to say about a person, is the hate that real! I just don’t see it yet, if it is constructive cristism then cool we all got them but have you seen majority of these women out there when they go out not all of them belly flat and some belly poke out just like this girl in the picture, if she was ashame of her body she wouldn’t wear what she has on so that means she’s very confident in her clothes and her skin…She doesn’t look bad makeup nice and outfit nice… People just need to get a life it’s just crazy the way people hate so, remeber God don’t like ugly so stop hating because you block your blessings! And on that note this is my opinion and you don’t have to like it!!!

19. Her belly look as though she has fibroids. I used to have the same problem, but no more, after my surgery. Don’t know why ladies don’t remove them.

20. SPANX DOES HELP THE TUMMY AREA… FANTASIA AND BEYONCE WEAR IT WOMAN ALL OVER WEAR IT OR GOOD GIRDLES ARE WORN TOO. LADIES WHEN YOU AH DUH ROAD YOU HAVE TO FIX PROPERLY CAMERAS ARE ALL OVER THE PLACE NUH HAVE FIX COME PROPER!!! GWAN LIKE UNNUH AH HOT GYAL AND BELLY AH BANG OUTTA FRACK

21. Whoring gal love and d rest d amount a man u f**k u can’t count on u hands and toes yes me nose big but u can never look like me not in u dreams and me nice nice DAT nuh short a nothing y’all hating ass bitches and Oshein nuh have time GI worry bout unu germs so unu stop call up me name nick klean can’t give me hype cuz DAT can’t help me

22. Did a one gal nah war over cocky f**k all unu go suck unu mada go eat poison and dead a money me defend and if it ain’t about DAT den I care zero

23. Me and me daughter ago mad unu a one man ever f**k Oshein in a new York and him a d father for my child dirty love how u one so brave why bother weh u know bout me web u cousin name prostitute a try me nuh regular like all unu u whore web walk and f**k out dancehall Oshein nuh have time fi worry about a bitch all unu need fi go kill unu bloodckaut self weh a call me name unu identify unu self and make sure u whoring cacky breath love legal me nuh av nowhere a go me want know u fi left a knife in a neck pussy

24. Yes me come from may pen weh u cousin name web me f**k love all d dog u f**k so u don’t need fi worry about my pussy getting pregnant fi a hype man don’t mean shit unu just jealous and badmind a bae ugly Pinckney unu bring me good pussy bring life a it a kill unu and man all a unu a war still inlove with it him ago forever be khloe father so just go kill unu self

25. Kim and love identify unu self and me want know a who u cousin me f***k duty gal u walk and lick out batty like dancehall hooka every man unu walk and f**k unu regular like water yes me come from maypen and a nuh maths pussy me a d virgin Mary pussy me have dad y me breed unu don’t worry about me and my stay in dis country me and my baby girl will be in ja in July for her birthday and khloe nuh short a nothing unu nuh see how me baby happy and healthy d fact is all a unu want nick klean so das y unu worried bout me plz don’t and my money a fi me and me one daughter not fi no man

26. I am to blessed to be stressed man a d least a me problem do me leff idiot fi have me too cute fi mixup and blemblem I am my team me nuh keep friend so whoring love kim and why bother unu need fi do more research try harder Dan DAT stop tell lie fi get a hype lol check out me Instagram and Facebook how me daughter sweet and happy and r mom is just d same I am never a worried bitch me head too hot fi dat

27. Dutty BLOODCLOTH oshein you is a no body it’s not only nick Klean you f**k a New York and that’s facts. Dutty bitch oshein I know where you live in mount Vernon so don’t get that shit twisted whore. You just was a storage that was it. Nick no stop tek your likkkle pocket change fi party. Nick keep dance August bitck what you get out of it slut. You always going be a dumb babymother cause him nah left him good woman oshein. Sade couldn’t keep nick and sherifa try big time and fail so why dis whoring oshein you think him ago stay bitch please. Ms Walters mi feel sorry fi you just going be one more bitch going down a welfare office fi get food stamp bitch come out a you mada apartment and go find your own

28. Slut a oshein a talk bout kids ugly khloe is not pretty only thing going for her is her complexion that’s all bitch. You need to put the baby on a diet bitch

29. I’m not a fan of sade but you can never walk in har shoes big nose bitch. Down to sherifa betta than you Vernon whore the next time you a walk to the corner store again I’m going punch you in that nose.

30. And yes oshein i am American citizen bitch swallow that . You talking about money you not getting shit from nick. You saying baby father and every time I see this slut she pushing stroller never in the lexus. Go ahead and drink some bleach mix with rat poison. Shavel never warn you about nick? Sade and shavel a big friend them no stop laugh after you. Go sit your dudus self down and keep sucking dick. Sheen why you so hurt because of the fact I let the public know that nick live with is woman .

31. Sheen you a talk bout pussy bring life only life a khloe cause that maths pussy can’t keep mr Klean bout you not regular everybody a may pen know say you a whore. I hide nick hide and f**k you him tell you to dash way the belly and u lie that you did and bring the picney. Nick never want no more picney and the way you stupid you taught you a had a choice. Big pussy oshein go suck out your mada nasty pussy . Oshein why you don’t tell pink wall that your father molested you that’s why you mada send for you fast. Stay bad oshein go fix khloe bumpy face.

32. Since u want to be nuff . You so call breed for nick but yet on khloe birth certificate you put Klean cause you never know nick right name. Get your life together whore

33. Bwoy love u hurt bad u don’t know shit about me bitch I’m always in DAT Lexus me nuh f**k and khloes dad was rite there at birth a 4years now and we nah stop f**k a regular him come over and d last time I checked I’m on my own my money a fi khloe every party r father keep she get her package me nuh have money fi mind man love u suck cacky like dog and still can’t own a man me nah stop take him no man a my Vernon nuh have secret and u need to go may pen and do u research identify u self so me can get fi f**k u up no gal can’t chat me cuz me nuh cotch a gal yard and nuh gal nuh have no secret fi me me sweet baby khloe ago mad unu and r father sign d birth paper a regular me and Walt deh 225 lock down make sure u know ur baby daddy cuz me hear bout u a jacket u give d man wid u redundant pussy me nah stop take a gal and d world know khloe a dead stamp a Walt so me don’t need fi prove to sadamite hating ass bitch me want fight u

34. Love everything u write say a DAT u go thru stop blame me fi weh u going it hurt u how a one man in a new York f**k me try u want and f**k suck and lick out batty a gud gud pussy me have das y me breed if it was a one f**k him wuda use condom and a years worth if f**king bring khloe and when him live with him woman we still a f**k yes from him live a Gunther until 225then to Pelham a regular me deh a him yard lick down so get u facts straight dumb bitch

35. Stinking puss love u hurt bad never know a sun obsessed aid me anytime u and duty pussy sad see me unu do something no other man can’t point dem finger otherwise from me baby and say dem f**k me much less have secret fi me germs love u and u big pussy friend weh no stop throw cacky pardner and d man still nah stay can go suck unu man cacky and suck u mada d last time me check it a Sade carry him go shopping fi get a f**k and datz factz I was in cross county too and when him see me a my fine him a call down so d world a who a spend

Leave a Reply to Love Cancel reply