SPICE AND HAR DANCER DEM

10 thoughts on “SPICE AND HAR DANCER DEM

1. Pan a real issa str88 madd woman unnu a dance fah…but den again dem mad tuh. Hurry up an leak di tings please.

2. Not a ting fi leak more dan di silicone build a body woman whea fava stuff duck,glad mi nuh eat duck, musti have ah underneath,pumpum,hole good ect.music coming out so you know she need all the attention kmt,good performer but nuh substance nuh in ah har tune dem my opinion and i’m entitled to it.

3. Turtle body Spiteful always want to be the center of attention unno nuh believe it not a ting naw gwaan wid the dancers and her is a plan ting fi get people talking she is coming wid suppen.

4. Mi love Spice, artist out deh a do one bagga tings, low di woman, big up Spice, big up Grace Hamilton

5. Hey on a serious level Spice fi give thanks to God fi touch and bring Lady Saw over to him eno because if Lady Saw never go serve har father Spice yuh wouldn’t be walking around bout yah Queen of Dancehall,all di one Tanya Stephens she whea born wid di talent a thru born lyricist she just p…yclot lazy in a my book.