SPICE DRAW QUICK FI DAMAGE CONTROL

9 thoughts on “SPICE DRAW QUICK FI DAMAGE CONTROL

1. oh please Grace. So yuh tek one day off from yuh f***ery…anywho…hair look clean-ish…like it brand new even…cleanest mi eva si yuh, look like yuh bade fi di christmas…good job boo

2. Oonu know say dat Spice really a look a hype? Oonu know how much time me help the less fortunate, both here and yawd, and it don’t come pon de Headline News? Mi nuh need fe a advertise it, and have the media a follow mi, peepee cluckcluck!!! Dat nuh necessary!!! Like, why??? People, mek mi tell oonu dis, Spice is always trying her best to be different, but in reality, she wants to be talked about. She is nothing more than a mere laughing stock.

3. Nope Saranwrap dat hair don’t clean at all at all.Spice wid dis disgusting green n blue hair mek she look like di mutant from Xmen.Di one name mystique a think,yep that’s it she fi go siddung wid har mutant self!!

1. lmfao yuh too bad! mi ah try behave miself likkle fi di new year still…mi da try fi bi nice thuggy :ngakak :ngakak :ngakak

4. You know what I hate, when these celebrities do charity work and have to showcase it. It doesn’t come off genuine, at least to me.

5. Yes di people dem weh run di homes need fi stop entertain dem type ah almshouse yah. If yuh ah give tuh di needy and less fortunate, den weh yuh ah guh wide dis bag ah photographers. Spice ah nuh celebrity, suh ah nuh like paparazzi ah follow she. Spice yuh too attention seeking….cho kmt

6. Sorry guys hve to disagree. The publicity is beneficial as it will hopefully inspire others to do the same. I think it’s a good thing she could be doing something else. No luv fi Spice ever she muss really be terrible bcus you guys are generally fair but evertime she on here is bare things being said. She always look like she wah bade she need some toning n exfoliating likkle cornmeal or sugar and coconut oil scrub dung

7. Good move, moving forward after all the cass cass. Spice need a stylist. She is a good looking girl but the K Michelle body make over make her look downgrade and cheap. She need a stylist from head to toe. When you wear those type of animation hair you have to always deh pon fleek and keep up the fleek from top to bottom. Pay for a stylist Spice. You need it for 2016.