SPICE SEH HAR BABY FATHER A TRY SCANDAL HAR

…SPICE WE ARE WAITING FOR THE SCANDAL TO ARRIVE, IT LOOK LIKE DI TRAIN A MEK A FEW STOPS AND IT NUH REACH MEDIA DESTINATION YET..SPICE , WE COULD GO MEET THE SCANDAL IF YOU GIVE US AN ADDRESS OO…KAW MI NUH KNOW A WHA DIS :travel

18 thoughts on “SPICE SEH HAR BABY FATHER A TRY SCANDAL HAR

1. That is all the witch has to offer, she continuously try to bring dung the man. You picked up a man that never worked you was happily mining him when things was sweet, when unnu did deh him ever pay any school fee at the prep school Ms. Grace ? NOOOOOOOOOOOOOO yuh did have an issue back then with his broke ass No.
      Tell us what the issue is the issue is that you disrespecte dthe yute and him cut and you believe that he would come bacv
      k begging but the yute hold him own yah wicked so stop shielding the kids from their dad. The man family had to beg yuh fi send the kids to their grandfather’s funeral. Look how yuh ago end up ole and lonely and bitterrrrrrrrrrrr change yuh ways man and stop with this skettel behaviour

1. I spy I so agree with you, spice know that she buy the man from morning, we all know she did a foot all the damn bills, so now the man gone not to return she wants proof of receipt that he buy things for the kids.
    Spice call it a loss and move on, you tek the man from him woman and now you a cuss say a you do everything.

2. Spice seems like the type of person who like people around who have less than her. Then she disrespect you cause she give you things an’ expect you to stay around.

3. Spice you need fi calm down Cause you bitter like Sercee and lie,you baby father not lying cause a my son phone him use to call his dad at school to talk.My son told me his friend say his mother take away his phone so his dad can’t talk to him.The child a suffer because a you mentality. old big bitch go help you sisters in NY you hype people a talk how you mean to them.

1. I believe this. Spice bitter bad and need to let go of her anger. The man have a right to leave her. Any man that you can take from another woman with material things is not loyal or worthy.

4. YOU START THE MINING WAT U EXPECT IN RETURN. U NEVA KNO HIM BRUK CYAA A PRETTY FACE MAN U WANT. HOW LONG AH THE 2 PLUS 1 PITNEY YOU TEK CARE OF OVER THE YEARS SPICE. STOP MINE MAN AND U NUH FI WORRY BOUT CHILD SUPPORT CYAA YOUR MONEY WAS ALWAYS THE SUPPORT

5. Suh spicey neva know seh when yuh pick up man and tun dem inna yuh pickney an mine dem at some point di child grow up an wah leave di nest lol… but yuh a leo an hunnu like di control plus it did talk seh yuh f**k pan di man an shit an him gone now… move on man an go look a next man…den again yuh prably nuh even like man, a butch alone mine man cause dem feel dem a di man.
    Mi know how leo ooman tan mi deh round one an di way she love to be in control a 3 man she go find a jamaica an bring dem up fi married 3 diff times an she deh pan di 4th yah now….an dem nuh ramp fi duh di same tings ova an ova a di only sign whey nuh learn..dem hawd fi learn yuh f***k.

6. Suh Spice a bwal sey di bwoy naah mine di pickney dem, suh dat nuh happen to woman regular a Jamaica an world over. However it pointless fi shi buy big vehicle an a bwal ova taking care of her kids. Mind you, I believe a man should be responsible, however you cannot tek up a man wey nuh dey pan your level an den bwal. Pointless and classless Spice! Charge it to the game, take care of your two beautiful children and keep it moving.

7. Dwl Spice and apple CEO a bestie. A weh she get iPhone 7 from fi buy suh early. Plus why u a buy iPhone 7 fi man wah yuh nuh deh wid cause dat deh phone not even on sale yet. Dwrcl you a real sample to bloodflood.

8. met NICHOLAS him name ,him married a queens or one a dem place deh ,she know to , so all this ya ys ya a dat a kill har , nick have a girl different from him wife a tek care a him to, man fool dem , , met paper wife, big up ur damn self

9. The fact is, nicholas use to beat spice , yes beat har. Spice nah talk the truth, a obeyah spice go wuk fi get the boy n use har money rope him in. Spice is not doing nothing dat 70% a jamaican mothers are doing, she need to go kill herself n mek the world betta, she yap too damm much n think her money can buy people. Even in perfect marriages dem outgrow dem one another, gosh nuh wonda no man want har, too contakerous

10. Hook stick pon d beaten wah she used to get. All thru d beaten she never did a lef him and diss him or have problem with him being broke. Now d man lef har claat she bitter and waah dun d man every chance she get. She must stop it and over and over ppl a talk seh she nuh waah d kids talk to dem father. Why ooman stay suh more while? A nuh d kids fault u pick up a soso face man fi be dem fawda! Him a dem daddy already suh at least mek dem get likkle emotional support and love from him even if him can’t buy yuh dawta 6 pack a draws from Walmart.