SPICE SEH SHE GET BASKET FI CARRY WATER

15 thoughts on “SPICE SEH SHE GET BASKET FI CARRY WATER

1. But after Spice argument and Don Andre don’t match none tall and ah dis mek mi ah seh…SPICE LIE BADDD FE SAVE FACE AND ZHE WICKED TOO! And as Don Andre says “Spice fe ah big woman do betta!” De yute say Spice FUEL IT! I rest my case, badmind ah dig out Spice and yes mum yu ago need God fe help yu carry dis water because yu is a instigator…cho Merry Christmas yah man!

2. Spice u own words say dancer cant wear 2 brands. A wonder why. A work the girl them a work. And y know them at war supposedly and because sher them a dance or promote fi a next dj u go seek out them rival. Move u ugly bloodclaat a u a fuel it.

3. Spice don’t mek one sense in her statement.. N yes don Andre right. Spice as a big woman u never tell the little young girl them to cool and stop. U added fueled to the fire. Some times big things alticate outer these little things. Spice u is a mother or what. If u was so far away why u run come Jamaica come buy it out. U can’t get basket to carry water. When u did a carry a full tumb

4. Alticate??? Look ere..please go back go sleep and don’t wake up til next year Dwl. Jamaicans are a set of hypocrites. Don Andre sound like a pussy ole. What Spice age have to do with anything?? when the top models are contracted to front a campaign for a top fashion house it is sometimes written in the contract that they cannot front another brand at the same time, obviously spice did not have a contract with Sher them so sh did the next best thing to get someone else to promote her thing. Weh she did fi do? Get an unknown? The fact that Sher them and the Mobay girls are close rivals is nothing to do with Spice! They are natural rivals based on their line of work and individual ability. I smell a lot of bias towards the Mobay girls, maybe because them a country girls, but we are all Jamaicans and I am a kingstonian but other than the accent I don’t see any difference between us and the country girls. Do your thing Spice and crew, say and do whatever you all like because that is the attitude of most Jamaicans. Chuups

1. Ah guess dat ah di wrerd fi di day mi lub :ngakak Big and serus doe, Hype if yuh nuh gaan back guh sleep please tuh forward. Dat wrerd need likkle clarification, come defend it Mum..

5. spice conscience a beat har bad. better u start acting and leggo di deejay thing. sher shuda tek sleep mark death cause the way u bawl a jcapri funeral me know sey u a wicked. u are very unprofessional as an artiste. behave like some likkle gal.

6. I guess Spice felt some type of way wen she saw Sher dem dancing for Don but she shouldn’t be bec they are working n they did more for her with their creative dancing than she does for them. I think spice spitefully picked those Mobay girls to get back at sher dem. Wrong move Spice cause those girls helped push ur songs.

7. spice is a big hypocrite cause she put up the one dhq latiesha against sher dem and a buss big laugh when latiesha a throw shades on instagram.latiesha a say nobody nuh know bout har body n a drop word say artist a tell gal how them pussy stink and black heart spice a buss big laugh…u see dah gyal dey name spice she mix up bad.she jus a f**k off the young gyal dem so..xpressionz girls dem can do them thing but me notice say dem no uplift other female dancer weh a try eat food to.u rarely see them dance to any of the dancer girls dem new style,a needle eye alone dem do and a tru them a promote it fi spice.them mind bad and them love throw shades to especially stacy xpressionz wid fi har water pussy,anytime she open up a dance fi har crotches ever soak like it set fi permanently leak,cant stand har,shelly mind bad so she nuh throw much shades.but all me a say them fi live good and mek everybody eat food me understand say everybody have them own fan base,ppl say sher dem hype but some still love dem so u haffi jus mek ppl live dem life cause at the end of the day a one life fi live..but expressionz and spice soon fall out to watch and see

8. Well Spice too friggin lie all spice do a throw wud pin hat IG bout some dance inna do same tights every night and how dem dunce ok (sheer,630 n nickisha she a talk) but 5 weeks ago she was at nickesha bbq but blacks spice jealous eveytime sher dem nun role out to hear song she upset, she vex she dem nun need hat like dat cause dem get book if so many events and even sting dis year…. Spice need even stop par wid Tiifa di tun foot female artiste web sing wid dexta daps since she win female dancehall artiste of the year… I no think spice easy she still wear cheap clothes just like jar dancers and she still have in di bad blue hair , I thought spice was busy doing league weekend , har boutique, interviews family and kids, WHY SPICE FIND SOOOO MUCH TIME TO TYPE F**KERY BOUT LOCAL DANCERs meek dem dance in peace yuh insecure bitch still nun happy wid yuh success dats why ppl like you end up in bad tings cause yuh too idle WICKED BLACK DEVIL

9. Mi still find it hard to believe that spice have a store, she wears the tackiest cheapest looking clothes evvveeerrr. These ppl have no class at the end of the day, all a fight and a throw words, low life good for nothings. How u call your self a professional and a behave like a teggireg?

10. Spice fi gweh wid her cheap and tacky outfits and her pretty girl and rainbow heels,she a wicked 3 or 4 weeks b4 the fight the one danger a throw wud bout dem cum fi tek ova and sum gal need fi stop use dem p**** fi buy out dance hall and use dem talent and how much ppl ungrateful suh how the he’ll spice nuh kno nuttin and under every post a giggle like wen u put goat head a fire every day spice deh pon ig bout uno pick the wrong apple and bout weh 1 outfit ah guh TeamSpice out and clean every night new outfit spice a old wicked and liad!!!

11. How sher bad mine Mek me tell unu this nobody nah work fe free no more d gal dem work hard dem deserve them pay..spice luv cheapness n free ness to much..she fe gweh mon!!she need fe pay d girl them dem money…period!!