SPICE SEH SHE STAYING IN DI STABLE FOR A YEAR

30 thoughts on “SPICE SEH SHE STAYING IN DI STABLE FOR A YEAR

1. She no have no choice afta no baddie no wah dusty noSpice. YOu no see a throw she a throw out har corn fi di lickel hungry belly wutliss bwoy dem run eeen. Truss she ago tek all a di gal dem weh she did wah ya now while waiting for the next toddler pan di breast weh will do anything for a $. what a thing Jamaica come to now eeeh? man no wah work no more dem wah Woman mine dem. All di baby fadda cah come back from being called a housewife. Never you let your Woman be the only bread winner. Wutliss.com

1. Fi har shame tree dun. All di fruits dem fall off and di leafs dem blow wey. Mi shame fe har an anno my batty. Har batty look like when bread get to much yeast and stay inna di oven to long. So all yuh can do is dash ee wey.

2. Spice look like she smells bad. Celibate mi kaka, a bcuz Nicolas gone and nah come back mek she a say dat. Him not coming back Spice him sick a you.

3. Them girl fixed har up the mean time hood :ngakak :hammer member macka Dimond did say love the opposite sex . Me hear a country too say spice like world a girls from longtime. Now she regret say she lef her good looking baby father.

1. This will probably be the one Deggey Deggey time we are in full support of Met blocking/boxing out anything.Thank u fo sparing us yuck Damn disgusting af

4. Met, darling while I will take your word for it, I was hoping to see for myself dwl. But we understand where u coming from with the nudity block but if the original was posted public I dont think u wud be in trouble but will link mi cybercrimes fren and ask dem still :angel

5. Spice waa ketch, tie, scale, soak and den pressure. A how she barky suh? Har body look like one ole mango tree bark to rhatid.

And she love trouble people.

KMT. A weh har babe deh? Di white man we she have up weh day.
    A who did send har di gift them.

Spice cyaa stop f@#k suh mi nuh know a who she think she a fool.

I hope that man do NOT go back to her.

He deserves better.

6. Good Day Met and Family!!!

I’ve been checking out the pink wall since 2006…mi luv it bad. Now I’m not West Indian b.ut I love the culture.

For a minute I’ve noticed that whenever you post something about Spice, there’s all these negative comments about her. Why? Spice is one of the hottest female djs out right now. Her music is fiyah and she taking dancehall to another level. No one can deny that she works hard at what she do. She is a talented artist. But all I’m reading is she look like she stinks, she a ho, that’s why her husband left her. Wow! Spice has beautiful skin and complexion, her body is nice. She working and putting JA on the map while doing it. I just don’t get it. Maybe somebody can explain?

1. Spice is a trouble making insecure little woman. She is always starting drama with others and she is extremely disloyal to people around her. She is just not a nice person overall and she cheated on her ex boyfriend Nicolas all the time. That is just the beginning.

7. Good Day Met and Family!!!

I’ve been checking out the pink wall since 2006…mi luv it bad. Now I’m not West Indian b.ut I love the culture.

For a minute I’ve noticed that whenever you post something about Spice, there’s all these negative comments about her. Why? Spice is one of the hottest female djs out right now. Her music is fiyah and she taking dancehall to another level. No one can deny that she works hard at what she do. She is a talented artist. But all I’m reading is she look like she stinks, she a ho, that’s why her husband left her. Wow! Spice has beautiful skin and complexion, her body is nice. She working and putting JA on the map while doing it. I just don’t get it. Maybe somebody can explain?

1. Her past behaviour professionally and personally is just not a good look. Her reputation needs to be improved on. Mi personally tyad fi hear Spice sing bout ar undaneath. J A was on the map wayyyyyyyyyyy BEFORE Spice and will remain on the map wayyyyyyy after Spice. What’s concerning is that Spice’s music may cause non Jamaicans to believe that Jamaican women are synonomous with vulgarity and that stereotypes about us are true…….Spice in my opinion has NOT impacted dancehall in any significant way regardless of ticket sales.

2. Btw if you truly want to know about Spice search the archives and you will understand why its difficult to respect her.

8. SO Spice post up picture pan her page bout if your partner cheats is it okay to take them back? Spice Nicolas did a try wid u but the man tired a the embarrassment now. You don’t even try and hide the fact that you bun all the time all over the world, you brite and upfront with it. I don’t really sorry for him either cuz him did have a good woman before you fling money pon him draw him weh. So you get him is how u lose him NEVER FORGET.

9. Me love spice but she need to tek it easy wid the photo shop app dem wey she a use Mek she look fake n her batty extra big. Spice we all know you have a batty round deh so stop Mek it look so obvious

10. Y???? u jamaicons are soo dam mi no kno wa fi call oonu, why someone calling her TUFF TURBIT=EQUALS KETCH SOAK SCALE THEN PRESSURE DWLLL, YANKEE DREAD LOOKS DECEIVING, TRY NO TEK UP ONE LIKE HER IF U R A MAN

11. Spice you are a hoe inna real life yuh Nuh ramp fi f**k pon Nicholas fi true cause mi sure bout one soilder man weh u did deh wid ole wutliss bitch Nicholas did affi get rid a yuh cause yuh kill the man wid pure bun ole sadamite gal weh suck pussy harder dan a panty

12. So the gal sing bout her underneath and everybody hate her fi dat, the previous dancehall queen do it amd everybody worship her for it