SPICE WE DID A TALK LONGGGGGGG TIME

SO NOW WHY WHEN IT REACH INTERNATIONAL TALKING IT A BUN YUH SUH WHY?????????? SPICE WE DID TELL YUH DASH OUT DI BLUE HAIR LONGGGGGGGGG TIME…AND AS A MATTER OF A FACT PEOPLE A GO TALK AND IF DEM NAH TALK YUH DEAD SO MEK DI PEOPLE DEM TALK……YUH A TAG MIMI AND DI NEXT MAN TEKKA SHE LIKE DEM A YUH FRIENDS……SPICE A GOODLY DEM DID A LAUGH AFA YOU FIRST DAS WHY IT HIT DEM MEDIA LIKE DAT SUH NUH BADDA TAG DEM IT MEK YUH LOOK FOOL. YUH NAH WIN NOTHING CAUSE DAT NAH DO NOTHING FI DI MUSIC. LADY SAW LEF IT AND YUH STILL A KILL UP YOURSELF AND CANNOT MANAGE.

14 thoughts on “SPICE WE DID A TALK LONGGGGGGG TIME

1. :ngakak :ngakak :ngakak cho cyah badda….yankee battyman donements nuh nice atall atall lol Spice need fi tek this “L” and go back to the drawing board. She nuh stop stalk Nicki page but even if Nicki say boohoo to Spice, she needs a complete revamp if she wants international stardom. Spice nuh ugly but she go out of her way to look ugly. Good luck to she.

1. Mi cah behave a wah day di colour blue call mi and tell mi se it wah sue spice … whappen mi family

1. Unuh lowe the rass woman nuh, she a di only female a do it fi the culture mi nah see unuh a pressure none a di man dem suh. Mi can bet is a female a talk shit, women can never be happy for other women unuh haffi give dem a hard time and when unuh realize unuh cya stop dem den unuh hate dem fi life.

2. Plus Karlie Redd posted a diff pic with 3 of them saying she loves Jamaica and loves Spice music. Konshens came on the show and everybody was proud, now Spice do it and unuh vex.

3. Nobody Neva proud a konstance .. gone a best a di best wid him frighten self wid turbo flashlight and electronic magnifying glass a search di vehicle fi one scrape.. mi likkle sista se a two hr him out de a look

4. Dem gals aint coming to her defense. Spice tek it wid a grain of salt and reinvent yourself mama. Look in,look out come back even better.

5. Unu can talk bout people weh better dan unu eeehhhh!? Unu Lowe di gyal cause even if shi nuh look good har money a back har shi have up har money unu bruk and sad nuh fu$k

6. I agree with the sender spice still struggling to take lady saw space. See what they have been killing up themselves for and it turn out no one can fill lady saw spot..

7. A dat fi happen to some of us Jamaicans, everybody weh have like fame wi love hitch up under dem and mek dem feel important, who are these two that we’re killing ourselves over and would they give her the same warm reception if she goes there? We are becoming too Americanized, wanting fame at any cost. I noticed that even the Artist in America, when they are on top they would never look at us much less come here but as soon as dem flop, they hitch a ride to Jamaica trying to revive their career and we as idiots run behind them like they’re God.

1. I’m not a spice fan but what do you suggest spice should have done if Karlie reaches out to her,knowing she is a local artist and doing har thing now…turn down the opportunity for more exposure? Why?….Most of these reality shows they do go on their trips and local celebrities films with them.Mi nuh blame har one bit.

8. Oh please dat show is a Damm but u show, dem can’t style spice no day no time. Spice the boy that was talking bout blue hair, f. King bat ty man. Spice u thing tun ip, wear any color hair u want spice.