Morning MET and my fellow Metters. Dem boy ya nuh have no standard wen it come to farin gal, dem nuh see age or looks or anything all dem see is a green card. Nah knock dem hustle, a dem name must reach, haffi reach!
Mawning Obs y would he u no see how the lip dem look cushy like dem was made to be sat on??? Everybody have a kniche in life splinta own is to orally pleasure females meck him do him ting yaaaa mainnnnnnnnne
:ngakak sukkin breadfruit muss be di hawdess ting to do in dis world omg :mewek2
She look like she coulda be him Madda! Dammmmmmmm, him mussi have a GOOD imagination fi lay down wid har!!!! Ah WHO him pretend seh she is when dem a fu(k?!?!?!?
Splinta say farrin by any means necessary :tkp :tkp :tkp cuz dis yah oneblook even older than Roxy
Morning MET and my fellow Metters. Dem boy ya nuh have no standard wen it come to farin gal, dem nuh see age or looks or anything all dem see is a green card. Nah knock dem hustle, a dem name must reach, haffi reach!
a wondah if em wi stop suxx once em reach here :nerd
Mawning Obs y would he u no see how the lip dem look cushy like dem was made to be sat on??? Everybody have a kniche in life splinta own is to orally pleasure females meck him do him ting yaaaa mainnnnnnnnne
fruits fi luk ripe but luk pon di outside a di sumthin dem weh em a suxx :hammer
Him is not a fruits man a more like breadfruit n pumpkin to him ting hehehehehehehe
:ngakak sukkin breadfruit muss be di hawdess ting to do in dis world omg :mewek2
She look like she coulda be him Madda! Dammmmmmmm, him mussi have a GOOD imagination fi lay down wid har!!!! Ah WHO him pretend seh she is when dem a fu(k?!?!?!?
2 LOK 2X HIS AGE
brooklyn cutie pie u r not an ezy person att all your comment cracks me the fu**k up….. imagination Looooool
how staller got her groove back :siul
Why don’t these old ass woman love pick up these young boys .Old pussy and young cocky nuh. Agree .just nasty
No sah, look pon Di pose too inna Di second pic. Top heavy & spread out & the two Likkle foot dem compare to her body. Favor sponge bob
Y is it ok when a bid man de wid a young gal but when a big ooman de wid a young boy it’s a crime?