SPONSORED BY BUM

DSC2973

DSC2992

DSC2993

DSC2997

DSC3079

DSC3099

SLIM NEXT TIME NUH BADDA WID DI SPONSORSHIP………….YOU CAN DO BAD ALL BY YOURSELF…………WHICH IS WHAT HAPPENED HERE AND BUM ONGLE MEK IT LOOK RERSE…….DEM CUDDEN GI U A VENUE? OR A CAN A PAINT FI PAINT DI CEMENT WHEY DI TWO PIECE A CURTAIN TACK ON PAN? WHY DEM SPONSOR YUH DOE? WHY DEM DUH DAT? A LOOK DEM WAA YUH LOOK BAD ENO.. WORSE DAN HOW YUH LOOK INA DI KRIDEL HAIR AND DRESS………YOUNG GIRL NUH REACH 25 AND HAVE ON 55 YEAR OLD WOMAN CLOTHES…….DEM HAIR DEH IS NOT FI YOUR TYPE…..IS WHAT BUM SPONSOR????? AGAIN I ASK…….DI 4 GYAL DEM??A DOE SEE A PLATE A FOOD A DI PARTY NOT A CUP A SOUP BUT STREAMER DEH BESIDE DI CURTAIN DOW………..SUH TINGS BUY :hammer……….WILMA FROM DI FLINSTONES AKA GAZA SLIM DOE DWEET AGAIN….DI TIME YUH TEK AND PAY PICTURE MAN YUH WUDDA GET A LIKKLE WHITE WASH DASH ON PAN DI WALL AND IFFFFFFF A EVEN HALF A GOAT HEAD AND MEK A POT A SOUP…AND IT LOOK LIKE YUH DID WELL HUNGRY BECAUSE AS U SLICE DI CAKE YUH LICK OFF DI KNIFE :travel

0 thoughts on “SPONSORED BY BUM

1. Sender seem stupid maybe even illiterate too.

Can’t stand Gaza Slim, everyone looks stink, but other than that, I cant see what the story is here.
    SENDER need to GET A LIFE!

1. u cant see what the story is here like really no sah mi see it as bright as day light, i a so call big dj weh a keep bday party it dont look gud fi real might as well she did go out go eat fi a bday

1. The key words you wrote are ‘ so called dj’!
        We all (should) know full well the she nor any of the other females working ‘under’ Kartel don’t get anything more that bleachout cocky, some jiz to drink a monthly trip to the salon and restock of bleach from one higgler.
        I realise what the person was trying to get at, but they mussi did believe the hype at some point, for them to expect better and think they gonna see money showing.

Anyone who was never fooled, this would not be a shock or even come as news. I never expect any better from her – hence me saying no story here!

1. Yu can imagine de one inna de fuzzy, snowcoat wid de hair pon blaze. misses ina de young pleda skirt a kill me. Me not even ago pitch pon rambo inna her red clarks and pum pum shorts…look like she we tun inna a virus and attack we via de net to rass…

2. You know seh the face look good mi nah lie but the outfit and wig old fi true. but a the best she look in a while mi did a fight di blue lip ting

3. Leave slim alone she is a very pretty girl to me and she can sing, only thing is that dress is really not hot but i like slim shes a nice girl. she was just brainwashed by kartel to do dumb shit but she is cool in my book

4. Good Morning. Met. You know what I am doing now? Fighting myself :ngakak. Met u writing tun up.. that is not no dress a frack that me wan shoot it off a her

5. met in the first pic is dat a line behind the girl in the back? if so what is onhe line? baggy? :ngakak :ngakak the girl weh dye out her hair she look like she want sleep :sup2: met gaza slim said she is a star so she have to get a dress that will make people look at her as a star and that what she did she mek the dress maker put whole heap a chem pan har dress.. e haffie draw fi me shades my eys my poor eyesss :cool

1. ________________________________________________________ har dress alone age di whole place and di wig..u haffi have a look fi nuh mek dat wig mek u look old

1. Affa a nuh she a wear di wig…. a di wig a wear she. All di hairdresser she want smaddy tek di wig and claat har wid it, she couldnt tell slim seh dah wig deh nuh mek it fi har birthday. Mi seh yuh si dah eat a food mentality deh….. hmmm, cause if mi have a salon, any an any hairstyle nah come out a dat… if yuh come fi get a hairstyle a mi see seh it nah go fit yuh face, mi nah fraid fi tell yuh seh yuh long mango face nuh look good inna dat Oh, no tacky wuk nah lef my salon, yuh mad, and gi my salon bad name, yuh mussi crazy, go some weh else wid that….

2. den u did have dung se she go salon? :nerd
            Mi still waa know what bum sponsor because is only a cake mi si not even a bakkle a jinks pan di table it look like she haffi guh tek up some a di escort ting deh pan di side kaws di music business nah do a ting fi har
            whey yuh seh mango face?
            who memba di school book ”sweet sweet mango tree”? :tkp

6. Dah party yah really pap dung fi true, and so was everyone in attendance including the birthday girl, mi really a try hard fi see sinting pan har weh mi like, but she nuh have di wow factor a tall. She couldn’t get a better venue, and decorate the table better than dat. All di table look like seh a one a dem white plastic table deh dem use and fling piece a cloth ova dat. Fi a celebrity or entertainer or whateva dem call dem self, she could an do much better than dat, not even when ordinary people like miself a keep birthday party fi wi kids or wi self it nuh look so pap dung. Look lakka seh the Kartel recession, a mean incarceration a hit the gaza camp hard.

1. :ngakak @ met weh you say? wow would be a what?__________________________________________________________________________________________ :travel

2. :ngakak :ngakak Metty yuh know seh yuh nuh easy, bout di girl not even got di aw factor ????!!!!! mine yuh mek mi wee wee up miself enuh, lol. Pan my birthday my outfit affi shot, nobody cant come a my birthday party and look better than meeee yuh mad…. Not even my bed mi nah wear that go weh she have on, a she seh old and cold….. All di boot weh she got an look ancient, like it did under har bed a gather cobweb too, kmt cho man, young green gal like har nuffi look old so man…..

1. mi cudden se aw tuh di di surroundings because di curtain a beat di cake and di dress velly bad and di wig a beat bum energy drinks velly worse bad……… kaw she doe have di energy fi dat wig and bum is rite dere.. I will not :travel

1. Wha u seh Met a bere beatin a gwan……. All out war between di clothes di wig an di decoration……DWL !!!!! mi seh when mi read yu comment TEARS!!!! :ngakak :ngakak

1. A dat mi a seh too she should never badda kip nuh party, she should an just go out to dinner or something, har party was a disaster on so many levels, venue, decor everything wrong bout dis dah party yah!

1. memberrrrrrrrrrr a she go one di people dem bathroom go tek picture wid di panty..because di bathroom nicer dan fi har own :hammer

7. Hard life really mek people ugly .Why Jamaican woman have to look so insipid as them reach certain age . 2 much Alkaline business .

1. Get the f#$& outta ere… A weh yuh a come generalize an a talk bout ” Why Jamaican woman look so insipid as them reach certain age, and 2 much alkaline business” A nuff Jamaican woman age gracefully, a nuh everybody involve inna dem freaky business deh yuh gooda wrinkle up and shrivel up and wither up lakka prune. Hey gal or bwoy har tranny, yuh gooda all have ur tongue inna a b#@&* ole right now, yuh come a chat, a wah yuh know bout wi good good Jamaican People???? Nuh badda come draw mi out inna di Tuesday morning yah eh nuh! F%#@&*% outta order.

1. You even sound insipid . You vex because you look so 2 . A mostly the uptown girls age gracefully and me sure you a nuh one a dem so shut you mouth. The pig just make a sound

1. @ genius. Weh yuh nuh go f#@& yuhself cauz not even johncrow nuh want u fi f**k… A wah yuh know bout mi dog shit????!!!!! Nuh badda come stop wid me yah, a must the raas devil send yuh, gwaan in Jesus name yah. Yuh lucky a 2 days now mi nuh log in and just a see yuh comment, cauz a would an tell yuh how much piece a string tie yuh up yuh see, Metty would an gi mi a life ban, Oh. Mi nah waste nuh powder pan black bud, and entertain your baseless remarks. Mi nah mek u steal my joy, gwaan yah. Sorry yah Met fi the above disgraceful cuss out, but mi couldnt pass up the opportunity fi bury this dog shit!!!

8. Met, I think she is a cute girl. I hate how these women ruin their bodies with these god awful tattoos, looking like they did a stretch in prison.
    It would have been better for her to have taken out a couple friends to dinner than attempt to throw this ratchet ass excuse for a party.

9. When unnu a nasty up other people .It sweet but when unnu get bungle up inna it .unnu want behave like Pamputae .

1. Lauren O Lauren yuh nuh have nuh white man fi crap pon yuh dis morning. Wey yuh a duh over ya? The starbucks come empty jackass….you ain’t getting no amount of relevance over here. Met yuh can’t block this bitch?

10. Nuh feel nuh way.We just a entertain weself you chat me chat .Unnu 2 touchy like unnu have inferiority complex.. Be confident

11. laughing at “look like she did well hungry cause has she cut the cake she lick off the knife” mi choke n spit out da piece a mi lunch deh boy Met u nuh easy at all the writing shot. click click pow fi dat one deh

12. yuh suda did jus guh spend de day wid addi yuh daddy cuz dis yah nuh rite atall from the fake perfume to dis dem did yuh wrong mama oh so wrong

13. dwl @ kridel…i don’t hear that word in ages. so a slim madda dat inna di bang belly an leather skirt?

14. met a weh u just ask, if bum neva sponser di party then a wah wudda really gwan? mi baaaaaaaaaaaaaadddddddddddddddyyyyyyyyyyyyyyyy

15. Met yu nu see de gal inna har element wid like minded company! :maho not to exclude dem sense of style…….lolollllllllllllllllllllllllllllllllll

notice de small print pon de cake? stupid girl.

Leave a Reply to very curious Cancel reply