STACEY DID ANSA O

Stacey Dhqueen Ah ah ah! Mi affi a dead we’d laugh father god tek de wheel n drive mi can’t stop “Dwl” dis 2funny mi not even a get madd,lies lies mi nah argue we’d nuh gyal pan social media dat nuh mek nuh sense,wingy nuh want tameka fi love r money she jus de helpa gyal weh him a f**k wen him ready gyal de past a de past stop live in nah yuh head big dunce gyal n har fren dem,she live we’d whoo! a dat she seh dwl mek mi stop cause mi nuh wan talk ting, n would’n sure a mi Stacey wan go look wuk lol,n mi son clean fr him head 2 him toe so like Jesus christ so “Talk truth” dis a stupidest right now ‘BYE!

15 thoughts on “STACEY DID ANSA O

1. True, dem did look for the worst and possibly and old pic of her to send in. One of the best dhq eva. Come reclaim ur crown Stacey

1. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak girl yah look like she naw mash dung noting but cocaine. When was she ever a dancer I don’t recall.

2. Stacy is the baddest dancer ever!!!!! None of these girls (shere, Renee, aneka, or nikiesha) can step to her…. who cares if she’s in war with a next girl over man What’s new???? Ppl act like she’s the only one. She’s not the first and for sure won’t be the last. Who gives a f**k !!!! Stacy do ur thing and don’t watch no face. U look good, stay good, and ur son is taken proper care of…. so mek some gyal gwey!!!

3. That pic is a old pic b4 she bby daddy get married n mek she look like a coke head the girl she a talk bout live with the man she a claim say dnt want the girl really woman need yo stop say the man weh dem a f**k Dnt want the other woman because Stacey u never spend a weekend a the man yard n that girl the helpa live there with his two (2)oldest children of five (5)

4. Stacey if Tameka a helper u a what Wingy only check u when him want a f**k u look sick nuh rass Wingy ago left Tameka in the house what the hell u gonna do but in fact u must know the real reason y Tameka left round there the other day an where she is now stop worry bout tameka cause when wingy left u and u son ago still hitch up round a u yard

5. Suck pussy Wingy soon gone to him big stay bad wife and u ago get slim like u a take slim fast and who ago gain Tameka she gonna be in the house ask wingy y him and Tameka not good is because she say she want bi more Pitney for him.. In fact u and Tameka trust unuh one another unuh nuh fraid a aids him a f**k all a unuh without condom then the browning a glade a run unuh foot hot him nuh want none of the above him only need himself… Stacey u shoul never ansa caz wingy chat u with tameka him say u want him and u fi finsh u big half done house and him want add on a fi him yard u fi finish u house u self

6. Tameka a moscut and stacey a moscut tameka shouldn’t think of breeding bk for that nyam pussy boy after all those shame and scandal he bring down on her him chat tameka with stacey
    And him chat stacey with tameka him say stacey have plan for him to finish r house that a bill from the devil was a boy
    Him tell tameka so him say him deh ya want add on a him yard for him kidz so how him fi go finish gal house so u both f**king a big mah ma man

7. If me was Tameka mi jump offa a cliff…unu a write all these comments and unu cya read supposed a pen an paper unu did affi use fi write comments on here…dwl, unu just a show the world that Tameka is a dog shit!! Woman must have self-esteem Mon and Tameka nave none!! Stacey have a big unfinish house yes, but Tameka live Inna a dirty food fi the poor house an a mek Wingy shit pon har just bcuz she want him leff har Inna him house. Mi nah pick no side enu but,mi wah beat sense inna Tameka mon mi cya believe seh Tameka n Wingy deh bcuz nobody Inna Cockburn Neva si dem yet! Every picture site a Stacey n Wingy pic u see… I saw Stacey the other day in hwt she, Wingy and amani shopping etc and I never see Tameka and Wingy an a belrock mi live, so there is no competition here.

8. Unu just send in a recent pic wid Tameka and Wingy if y’all want to continue this.. Dwl the gal a duppy inna the man yard Tameka is just di helper

9. All you lot should be ashamed of yourself especially you Stacey you claim Wingy is your man and you love him but yer still you have people on here calling him suck pussy and all sort. Have you ever heard the word woman power why the hell should you have a problem with Tameka. If Wingy didn’t want her at his yard she wouldn’t be there. You came and see her and Wingy and you gonna leave and see her and Wingy. It’s obvious Wingy wants to have is cake and eat it too but in the end he is still a bloody married man and he ain’t married to you or Tameka. You don’t know what Wingy is telling Tameka and vice versa. In the end instead of fighting with Tameka don’t you think it’s you and her should beat the hell out of him after all he is the one playing you both. If a man don’t want a woman he ain’t gonna be around her period. He is not gonna sleep with her regardless of you wanting to call her a helper if he valued you your ass would be there and not hers. Since he is your man put her out and you go and live there. Instead of you lot boosting these girls against each other elevate them as Wingy is at fault so why you girls at each other throats when neither of you know what’s he whispering in each other ears and you lot don’t even know who else he is sexing without a condom and please don’t tell me that his marriage is business else his wife wouldn’t be pregnant with his 6th child.

10. A round of a pause!Tameka find some one who can read n right to defend your case n don’t sound like a dunce,but still telling lies,first of all no one who know Stacey n call her a friend would never call wingy a s××k pu××y boy,because who know stacey know she no play them game deh,me never here stacey say that ever so why her friend them would’d say so an them rate her,tameka friends are family them no rate are like her,a her sister an friends them we always here say him diss up an say him better then Tameka an her sister them no inna him class would’n a nobody round a belrock it shameful how people here say him do would’n,it bad n sad pan would how the boy deal we’d would like dog shit an germs inna toilet so please don’t try n use reverse physicalogy it’s not going to work everyone knows where that’s coming for”Talk Turth”an all of a sudden everyone is pregnant tameka now,de so call wife 6mths pregnant an that a lie wingy come back to Jamaica early last year August now is march that belly would be 7-8mths an she no come a Jamaica not even 1time from them marry come look fi you husband fi’Christmas r valintines”an she pregnant it bad pan all she to then,so would’n no see say this nah make no sense’Dwl’a just bay lies lies know that facts is different from fiction bitch,me here say a stacey make him put her out of the papa house that where she was living,she say she nah work we’d it because tameka walk a tell people different story a him mother make she stay there so long cause true she no like stacey she use her to do them dirty work an tameka willing bad fi dweet cause she want people think she live we’d wingy,an the boy a deal we her bad round him a yard an stress her out,till de gal start look like Bella when she a turn inna vampire’no sah fi man weh nah give her nuh’n.well she’s out now use her mouth too much telling lies reason why she was living there take care of papa n s××k wingy cocky when him feel like it,yu no see say stacey not paying would’n no mine everybody tell her say no follow them up an give them no more attention.Tameka was just painting a pictures of lies an would’n did believe that’s why would’n vex n hurt so,if all thats said an done was true on tameka’s side why stacey had so much powers to walk in an out of his house an him nuh say nuh’n an if stacey come n see her cleaning his house she affi stop clean an come out an left them in deh to talk alone an she affi come out’you mad’me a go stop now cause if she find out say a me send dah txt ah she vex.I will admit that stacey looks like a fool in this too also because she is bigger an better than him wingy don’t fits her so she must move the f××k on in a real life.