STACIOUS HI

Screenshot_2015-02-22-04-43-29
DI WHITE DRESS WHEY YUH STILL A KILL UP USELF BOUT SAME WAY IS NOT NO BIG TIME DRESS..THE DRESS IS 26.99 FREE SHIPPING AND YOU AND I KNOW THIS..STACIOUS YUH SEH YUH MEK OBSERVER PAGE 2 BECAUSE YUH CLOTHES DERE…*Maury voice* -That is a lie!-..CHEAPER CLOTHES HAVE MADE IT INTO THE OBSERVER..YUH CALL ADDA ARTISTE NAME AND SAY DEM NEVA MEK IT AND INFACT DEM PEOPLE DEH DRESS DID LOOK BETTER DAN DI WHITE DRESS………MI NAH SEH DI DRESS NEVER LOOK OK ON YOU BUT YUH CAN STOP WALK AND SHOW DI PICTURE DEM AND TALK NOW LIKE A LOTTERY YUH WIN..WHERE WAS YUH HUSBAND BTW? …ISHAWNA WORE THE SLEEVELESS BLACK ONE IN DECEMBER *hint hint*..IT WAS 26.99 ALSO………..AND IF DI TWO A UNO GET IT DEARER DAT WAS ROBBERY…….. :nerd

0 thoughts on “STACIOUS HI

1. Well, since mi a support frugal living yah now, I nah knock a soul fi buying dem cheap digs and wearing it well. I memba when a Miss teen USA did also buy a $30 dress to wear for the pageant and everybody lauded her. I also remember when Sharon Stone wore a $30 Gap blouse to the Academy Award with a skirt and again she was lauded for her simplicity. Stacious gwan inna di $26.99 dress missis and continue to live below you means.

2. who ever send this is a real HATER she looks good doesn’t matter what is the price for the dress as long as she looks attractive formal and elegant. Some of you just talk bout the price for dresses. Some expensive dresses dont even look good them just pricey. ALi express to the world. Them only wear them once so why spend excessively on them. cheap and Clean

3. de admin nah hate or knock her de ooman seh de dress luk damn gud but stacious need fi stop lie bout it being very EXPENSIVE.
    a betta she seh nuh watch de dress or mi nuh memba instead of syaing for eg it us$2699.00 instead of $26.99 which it is dats all….mi a gal live fi de cheapness care zero weh ppl think mi use up my sundeh manufacture coupons along wid the store own nd any other discount mi can get

1. The dress is nice and it fits her…I think the point you trying to drive home is that the advertisement of value wasn’t called for :alay
        BUT MET if a price or brand don’t involve these bitches don’t feel like dem alive.

4. Not a Stacious fan, in fact me don’t even like her musc but good God man if she want brag about her cheap dress and sey it expensive dem no fi har bizness that. Suppose 26.99 is what she consider dere. If me buy a 50 dollar shoes or dress mi think it expensive and treat it as such. Sender you have way to much time on your hands fi a do all research fi see how much the dress cost, tell me how you come fi find the tag and receipt for the dress? KMRT. Next story yah man.

5. Sender unless you show mi the receipt and a pic with stacious buying the dress please to go have a seat. Mi rather hear she pay 26.99 of her hard working money and a brag than fi a scam or teif people credit card fi buy $2000 dollar dress. Mi wi tek stacious bragging than Apple and the rest of scammers them bragging about dem high end fashion any day. As fi you stacious mi cant stand some a you song dem, please make some good quality songs man. Full time now don’t you think?

6. Di senda naw hate…so unno nuh badda wid dem talk deh. As di senda seh, di frock fit di ooman and she tan good eena it…but di hype need fi turnt down ah notch or two, or maybe chee. Suh unno please read wid understanding. Tonks in advance…:travel

1. A me write it and I wouldn’t wear none of them even if mi wear cheaper ..Tell har stap walk with her phone a show people bout clothes expensive she is looking stupid

Leave a Reply to That G!rl Cancel reply