STACY EXPLAINS DI RAPE AND SEH A TRANSACTION GONE BAD

Stacy is speaking on behalf of the young woman who was allegedly raped in the club. How Hector mouth get in it beats all of us but wi a wait fi di real story cause dem seh di girl was a worker, working sumting sumting

9 thoughts on “STACY EXPLAINS DI RAPE AND SEH A TRANSACTION GONE BAD

1. Den hear yah nung. Punny buyers nuh waan pay fi punny???? Mi did tink buying and paying go hand in hand??? Suh how dat work den. Is like Moneytrain ….. waan go dance but nuh waan pay go in. Rude. No matter what she was selling, if a even Kisco…..she must get paid. While prostitution is illegal, I think the guys who beat her up should be punished for it. How rude and unfair. Chro. :nohope :nohope :nohope

2. If a gal agree fi sell yuh some pusci and yuh get it and don’t pay that’s rape imo. Yes Stacy talk up, yuh don’t have to sell pusci to see that what happened was wrong.

3. Ugly gal shut u shit u a sell pussy to go look good buyer for your old hole that’s why u a go so hard cause u never get to call rape first