WHO BIGGER?

WHEN DI PIC WHEY DEM DID A TRY FRAME SHENSEEA DID DASH OUT , DEM SEH IT COULD NEVER BE ROMEICH BECAUSE OF THE SIZE……….AND DEM SEH AIDONIA OWN BARELY A PEEP OUT…SO WHO IS BIGGER…GROUPIES ROLL OUT

8 thoughts on “WHO BIGGER?

1. Romeich doesn’t have any at all. My roommate use to freaky with him. He ate her pussy within hours of meeting her he took her home and devoured her. After getting to know him more weeks after she decided she gonna sex him and she said when she tek it out is a little something him have. She was embarrassed to suck it.
    His ego and money makes up for him small penis. And I know for a fact he use to sex every girl working for him. Maybe with wifey working for him now him stop

2. Met can you rerun when the bloggers dem did say years ago didi buddy likkle when him in a the one room the helpers quarters. When Julia used to date Didi and Kim did a par with Tunya.
    Kim how it work out like how busy n donia anuh friend, and you n tunya a did bench and batty. but tunya use to pimp yuh.

3. Awww boy! likkle hood man competition :ngakak :ngakak :ngakak dah one yah stiff dan di two a dem baby carrot hood.