STAR FACE DASH OUT DI TINGS PAN SPICE

53 thoughts on “STAR FACE DASH OUT DI TINGS PAN SPICE

1. DONEEEEEEEEEEE DEM cause 10 a dem doe mek one..I never see Saw go pan a show wid dancers yet but some a dem need dancers fi hype dem career..They are entertainers and not talented..Saw have back up singers cause har ting different and a music she sing..if dem nuh have dancers and riddim dem flop..Done demmmmmmmmm mi seh done dem..Dem ways too nasty and waa clean up

1. Whey she gone talk bout how much man gyal tek and fi har baby father dus lef har cause she tek man pan him.DONE DEM STAR FACE SHELL DEM DUNG LIKE WHEN YUH SHUCKLE CLAM

1. Lisa Hype try come up she try fight har out..Macka get put off a show cause Saw tell dem she waa work wid Spice..den di same Spice tun round and talk bout Saw a fight out people when she used to instigate it..Done dem my girl rinse di whole a dem cause none a dem nuh nice..I dont know how Cecile get ina tings and she used to keep harself outa di mixup..Even Cecile have more talent and is underated than Spice

2. Yessssss Splice a big teef fi trueeeee. A same way shi go Atl and teef the Vibes ladies Dem clothes and have the nerve to wear it guh perform!!!! And when dem call her about it, she stop tek dem phone call and malice dem. They did not know shi teef them clothes until dem see her in it!! Splice when Maxine and Charmaine put you up in them good good house, yuh ketch red eye and teef them tingssssss!! Splice when you get you butt shot and belly shot (cause that is not Lipo) whey yuh stayyyyyyy? Splice you are dirty dirty badmind red eye teefing bitch. You are the epitome of a Leo…..SELFISH AND TEEF bad. Starface I don’t know youuuuuu but dun the badmind teefing swell up, bull frog whale looking bitch.

1. Remember all designer mek clothes fi spice and she dont pay for it and wear it den talk seh it mek har belly look big.Di amount a tings she do :nohope

1. Riddim build gi Spice fi use a sting few days later di man haffi a mek noise pan har fi pay fi di riddim

2. Yes she’s is wicked bitter miserable harlot and always claim that she’s the victim. Splice the promotor dem in Atl f*ck yuh out and done. I cannot call name cause I don’t want to mash up dem relationship. But Splice remember u love clit over buddy. I wish I could say more but Splice remember u suck off ‘the fruit’ clitttt and borrow her clothes dem and did not give them back to the owner, instead u carry dem guh Jamaica.

3. She always ina something with somebody. I really never had an opinion of her after all di tings dem until she really disrespect Tanbad. Di simple one line she wrote was so disrespectful I lost every ounce of respect for her as a person she vile. The man and she a fren she had the nerve to go on facebook go disgrace him bout she feed him because him love him belly..after the man did so much for her. The worst thing about it all was that she never apologized

2. Nadesha remember that while yu deh wid di konsequence boii everytime yu come NY yu did a f**k paps from onelink until jav tek him wey from yuh

1. A two man dat..This site name mate and groupie and we have had groupies whey tek man whey have a name wid each alphabet..Thats two u haffi bring more to di file fi seh she sleep roun

3. But seriously though if Spice nah buss har she no move on and gwane man mek har work speak fi har. As Dpice say she doing work with other artist but she’s not tooting her horn about it. I don’t wear a Team Spice t-shirt but come on mam. Go out deh go look it work hard for it, Lady Saw faced the greatest opposition and nothing was handed to her, she had to fight and prove herelf now her legacy is unmatched. We tired a di mix up give we some chune fi listen to, get you bookings up because as much as some people hypocritical we know good music. Work for your own my girl don’t expect ot tek handout ok. #Howdshonedehsound!!

1. Every artiste in Jamaica when dem a try come up dem seh di same..Spice herself has said the same and has piggy backed off other entertainers and Im not saying Star face mussen do her own thing eno but it has been the nature of the business..each one help one ..N Spice will fight out people di girl nah tell no lie desso. I wish she would stop saying Spice fi help fi real because Spice nuh reach nowhere fi help..Any farrin collab Spice have she pay good money for it so until a prominent international artiste seek out Spice fi mek a choon wid har she is still a low budget entertainer

4. But Nadesha why you upset the world knows u are a dancehall groupie u use to f**k Lucky and much more so stop acting like you’re a goodas cuz u file out a street!

5. Exactly stop expecting a hand out for yourself or any other female artist for that matter. The mass would rather listen to your story later on where you talk about little to no help but you beat the odds than a tom, dick and harry pull strings fi me and what not. I try my hardest to understand Spice position as she too was “banton” by lady Saw (according to her) back in the days. Maybe she say nobody never help me so me nah help nobody mek dem fight as hard as I did, granted this would be a selfish approach and would have been the perfect opportunity to turn the tables. She probably think that she had to fight for the position she is now in so why should she make it any easier for another female artist. It’s like any sports you don’t help your oponents to win.

6. And a next thing to Met, sometimes some “help” do more harm than good. Look at where you are and where you wsnt to be, does an endorsement from Spice seems likely to get you there? Is that the brand and image you want to put out there? And Star Face for the love of Mary and the 12 disciples no get in this tit-for-tat with Spice yah darling, not saying you should lay down and be bullied either. Remember say pig love mud.

1. In their minds they believed Spice is somewhere in dancehall..But dancehall is at an alltime low so mi nuh know how dem really fi believe that. Spice has done her share of the same , but mi nuh know wha kinda help star face would want from her because if she know her n her bout har she know she will never get a rise from her.

7. But MET why spice suh outta order, fi a cuss di girl bout har tekkings, every gal tek. Some fi tracks, some fi bundles, some fi money, some fi love etc. even inna American music dem call name bout which stars “fuqs fi tracks,” nuff big star. SOme movie star sleep pon di casting couch fi roles. Dancehall big enuf fi everybaddie spice said she works wid dis and dat but those ladies already have a career call up smaddy who a try get a buss a dat starface a bring cross, have some up coming ladies open up fi yuh and see wat can happen. Mi like starface she is like Shebada wid a vagina, maybe is the space teeth, I like her and she can dress.

8. Spice act is stale. She is doing the same style of music since she buss. She shows no versatility or growth in her music or act. She wears the same set of outfits and ridiculous hairstyle colors that don’t fit her and make her look cheap. She needs a good stylist and manager like yesterday. I would never waste my money to go see Spice perform by herself.

9. Spice work hard, put aside all what people is going to say about her. Everybody couldn’t slim, light skin & polished. This Starface girl unecessary. She made her point that she won’t be bullied & she bad. Ok yuh bad… & wha again? Stop look hands out. Is your pus-c so if yuh waa have 10 man plus 20 more dat nuh have nutten fi do wid making music.Just remember this anything bad dash weh…Worst if junjo start grow pon yuh.

1. No she not, she fi done dem. In her interview she was asked about woman empowerment she neva did a dis spice and Cecile pick it up and call Spice attention to what was nothing.Spice go do interview bout di girl sleep round which Spice is in no position to say about anyone. Di girl have all right fi done har. I dont think Star face understand or can articulate what she want to say cause mi nuh think she really mean help..she seh di women dem fi re-unite and she wasnt phased so she neva really know di word fi use..If u get waddam saying :nerd

10. Spice do one ting fi yu, she mek mi know who you are never heard of Star face before now.
    Let’s see if mi can find a song that she has done.
    But if she had talent she would have put out a tune this morning as an artist the mike is where its at, not social media

11. Spice did very nuff and annoying when she a come up. When u see all Beenie who is very jovial haffi cut Spice a box u fi know :travel
    Cecile is when since you reach ina tings like these????????????

1. Before di end a di year mi a go shell dung dancehall woman and Im sure Spice will have a bigger segment dan everybody. When Beenie box Spice she go pan every radio station and talk how beenie did a look har and how beenie seh Angel want wha ina him bank book.She mixup Beenie no wonder him and Angel cudden stay married because :ngakak

1. She seh Beenie mek di man dem hold har and box har Marie :ngakak mi nuh supposed to laugh cause man nuh supposed to lick ooman but di tings dem that Spice was talking wasn’t nice.

1. Tanbad cudda tek it so far to because what she said was really humiliating knowing that a him and him wife did help her out. Di only other person Beenie ever get physical with a L.A Lewis so go figure. Its not in his character fi tek it publicly to people. Bogle disgrace Beenie a dance and him walk it out although dem claim a him bredda shoot him but anyhow..It had to be really deep

12. I just listen a part of the ” whine up” song. The song is garbage, the lyrics is weak and she has no clue how ride a riddim.
    Not a real artist,

13. Like Paul Michael say the other day in Him interview on di famous jmg… Artist don’t have di right ppl and connection to get there music out…ppl think spice doing big things cause she was on good likkle tour dis year but beside ramping shop verse and the skin out pumpum song spice doesn’t have any other songs that make sense. Star face Hun I wouldn’t come tracing as an artist… lagga head ting dat, but fi show hunnu Nuh smart just have a hype..what ever I came at spice with would be nothing but a killing rhymes with everything you said in a song on a beat. Mek it last. Forget tracing.

1. Jayz vs Nas Kartel vs. Mavado ting u a talk which is right. Capitalize pon the beef dem. The men dem know how fi use a beef to dem advantage all manufacture them if need be.

1. Yes Marie di man dem naw trace dem a push rhyme, and den dem Wanda why it suh hawd fi di ladies cause too much mixup ting.. A bet if she did push out a rhyme fi di gal spice mi look at har different… but right now dis Nuh look no Betta an no diff dan when met post di gal dem a dash out pan each odda.. dat ano artist mentality a music yuh fi a say str8888. Mek gal affi go bill rhyme an come back.

14. The easiest way to discredit a woman is to call her crazy or a whore. Spice struck below the belt with the first blow.

Starface you don’t need Spice to endorse you, we tired of Spice now and you have something good going on for you. Do your songs and your videos and try not to get into problems with people in the biz. You probably start getting more bookings than Spice like J Capri. Is when she died Spice could go tour Europe.

Spice torment and miserable she plotting your down fall right now. Keep your bible near you and keep praying.

15. Lady, no body can hold you dung. There is no power in this world greater than a man with a plan and the determination and persistence to push it through. So pick yourself up and get to work. Go teck some courses at the community college, go read books about the industry and autobiographies of the greats who went before you. Many a unno think unno want this, but do not want to invest in the knowledge aspect, unno just want someone fi bring unno pon stage or on a track and unno think it will be success after that. No, perfect your craft while you wait for your big opportunity. Go sing at hotels, lounges, di airport wherever you can get singing jobs. Meanwhile write your music and learn the industry in and out, so that when your time comes you are prepared.

Serena Williams nuh great because she sat around waited for Venus fi help her up. No, she trained tirelessly to be where she at until she surpassed Venus. Same way you nuh sit waiting for nobody to help you up, train tirelessly so when you get in the game you can win.

16. Spice it’s ashame how yuh own Jamaican people a slag yuh down because of yuh dutty badmind ways.If yuh heart nuh clean SPICE, yuh cah prosper….

17. STARFACE BADMIND MECK SHI MOVE AS MUCH HAS MI NOH REALLY INNA SPICE STARFACE BADMIND AN A NUFF LIE SHI A TELL CAUSE WEN SPICE KNOW KRTAL SHORTIE NOH KN HIM SOH DAT A LIE PLUS MI NOH RONG SPICE FI NOH HELP DEM CAUSE DEM BADMIND LOOK HOW SHI A BEHAVE CAUSE SPICE NAH HELP HER IS A HYPE STARFACE A LOOK FI GOH STING A SINTING SHI A START FI GET HYPE MECK SHI MOVE SHI LOOK CRAWNY IKE WAH WHY SHI NOH MECK HER OWN PATH WHY SHI WAH RIDE PON SUMMADY BACK STARFACE LEAVE D GAL ALONE AN GOH LOOK U OWN WHY U NOH GOH SLEEP WID PRODUCER AN ALL DEM TING DAH WAH U SAH SPICE DOU GWAN GOH TEIF U WAY THRU DEN NOH GWAN GOH SLEEP U WAY TO NOH U TOO BADMIND LEAVE SPICE ALONE

18. shi need fi leave spice alone a fame shi a look affa spice starface leave d gal an goh meck a name fi u sef u too grudgful gwan goh meck u hit song an leave spice y u noh goh use u body an buss like how u claim a dat spice dou soh ur hands clean fool uno have no past stop tell lie bout spice an shortie cause spice kn gaza don fr shi a goh school an shortie neva kn him yet soh dat a lie soh wah if shi fuk er way to a buss dat fi show u sah shi meck her name soh u fi get urs to a wah use up ur puzzy den noh why u wah shi buss u an hype u yet u have so much hate fi er stop gwan like spice owe u shit u too grudgful spice dont help dem meck dem look dem way

19. Why dem muss mek video an skin up dem face like dem a bawl fah? It no look good. These chicks focused on the wrong things.

20. So met y u a count d fk nadesha someso?? everybody know shes a whore from she a likkle gyal n done dancehall and some nobodys kmt.
    She has a lot of work to do and some voice-training lessons would do her good.
    Personally i wouldn’t waste time listening to her nor spice’s songs

Most if not all dancehall lovers ar promiscuous.

21. I read all the comments some mek sense and some dont. Ppl comment and didn even watch the first interview smh. Starface didn diss spice, she didn ask spice for help. She use the word enpowerment woman must support each other. Spice do fight against ppl alot in music and out music. Plus spice ask a ? about music not starface personal life. Anybody that know starface fr nad stargirls know that girl dont sleep round she always a big up her man. If spice did say she fool to her man then a different story that but sleep round. When starface tek man she in relationship public for yrs. That girl neva tek lucky yet nor paps.( lies) starface got talent spice just dont want the competition which nobody would. When it comes to money ppl selfish. On top of that spice have a record of sleeping with artist fi song, producers,promoters and road manager. Starface been dating your boyfriend which is a producer before she start music a him put her in there. Spice know starface because starface can dance and she use to want them dance and the girl no da pon da. The girl just saying female need to stop fight with each other and just make some money. Met it look like a you and me allow watch the interview from the start. Smh