long time mi nuh si something so crawny first we a go address the pum pum shorts him have one man shorts fi reach dem knee ! is wha dat him a tek picta eena ? secondly we have to address the bleach out leg dem whe the knee dem a refuse !! and dem big spotty spotty on him leg fava dalmation den him lower half brown and upper half dark like is 2 body photoshop together woman really f**k dem man yere ? Reply
:ngakak :ngakak :ngakak that caption have mi weak!
Morning!
It look like a call him a call de Police fe tell dem say dat him “lost”.
long time mi nuh si something so crawny
first we a go address the pum pum shorts him have one
man shorts fi reach dem knee ! is wha dat him a tek picta eena ?
secondly we have to address the bleach out leg dem whe the knee dem a refuse !!
and dem big spotty spotty on him leg fava dalmation
den him lower half brown and upper half dark like is 2 body photoshop together
woman really f**k dem man yere ?
Geezam peez coo pon di shim kneecup!!?? Shim lost fi true Mifedup!
What coulda really cause this….