STOP GWAAN LIKE YUH BAD AND YUH DOE BAD

Met I take out the $100 fi give the conductor but b4 him coulda take it from me,a loud commotion was heard outside. This man jump off a bicycle n attacked the dreadlock screaming lef di ducta fassie,u a bad man!!?Di dreadlock start explain himself but the Bicycle hero was having none of it,he took out a ratchet knife as the whole bus screamed in unision don’t kill him!!! I was so relieved when I realized what he was doing!!! He held the rasta imposter n proceded to cut a few locks while di imposter pleaded for mercy!!!
When the bus drove off the conductor proceeded to charge this schoolers the adult fare n u couldn’t blame him cuz some a dem schoolers ya old b4 dem young..but I digress.The curious n main twist is that I had a Lil convo with the ductor n he says he doesn’t even know the bicycle dude who came to his defense!!Funny enuff as bad as he the ductor was acting,he turned around n I saw the biggest longass scar/stitches from his head back to the mid top head!!! I wondered aloud how a badman ducta like u got it n he said a “coward” loader man attacked him from behind!!
#StopchuckbadnessunlessyouareFUlLYBad!!
#themanyironiesoflife

8 thoughts on “STOP GWAAN LIKE YUH BAD AND YUH DOE BAD

1. Bitches can’t even spell anything bad fi dash weh unu come alone y y’all gotta team up duooy know who fi frighten

2. Bitches swear they bad and have to come in group like seriously one thing me sure bout oshein nah back and since unu bad step alone and u anonymous go learn to spell u can’t that’s not how my name spell go check u whoring self duppy know who fi frighten and u granny never tell u anything bad if dash weh spoil hole rotten breath aids pussy gal

3. Funny. Cut dem lock yes, dats finest revenge fi dem.
    Bun mi fi deze whole crop of lazy/unhygienic men who run guh locs chu dem nuh want trim and nuh know di fiss ting bout Rastafarianism, smaddy dis fi crape dem up and shave dem enmasse.
    Writer, weh u a come een bout bad gas fah.lol

4. A so some a dem fool fool people ya gawn like them surea people through name a call and group but the fool dem nuh know say never underestimate a soul you seea man face but never him heart and a blood run theough all A attention and notice some a these fool looking bout bad anything bad fe dash way