STOP WATCH HAR PAGE

Meka we know a you and you man a watch Donna page. Bitch you carrying news to Gru and you still can’t better off. You say Donna have gun Ina panty so why you and you man make page and a watch her. Go watch you hood weh no want you and have you a live a shelter pon boulevard. B*tch y u mad tho? Ano we mek you a suffer or make you man breed you mate. Bitch all the news weh you carry We still living and man want we. How much time you man run you bitch you say you a good o gyal and every body irrelevant to you so why you a watch people page eeh why you man kennysmith@ iG name a watch people. Meka go watch you mate weh Akeem wifel call fi you. Bitch weh breed fi you man bitch weh mek you run from La. butch . B*tch go find a Wouk and stop watch people. Go look a steady school put you kids. You have you big son come witless like you . Duty meka get a life the only life you did have a wen we use to feed and clothe you. Y u mad thotam you fi memba wen you a carry new you life shady! You fi memba say a Tt bed you sleep pon nuff time. A people wear and left clothes and hair you model Ina . Y u mad tho. You think gru did ago rent place put you b*tch I hope that 1000$ full you belly. Meka wehhomeless and live carry new stop watch me ***s page

10 thoughts on “STOP WATCH HAR PAGE

1. Donna wi tired a you a same story every f*king week! It’s about time you get a life! Omfg every bloodclaat week yu send in meka obviously a you remember her! Donna guh clean the germs out a yu pussy,yu need a life!

2. Bwoy Tammy!!! A bout di third time dis mi see dem dash yuh pan di wall…. tek fame mumma an hole it nuh leggo… big up yuh damn self doe mumma dah person yah have a piece a hate fi yuh doe. Nuh mek dem stare yuh eno.

3. Dirty Donna that trump soon send home because you have no hope in America. You sound very illiterate and lack of education, judging by the grammatical errors that you just made. Donna this is not Meeka but it’s someone that has your file live and direct. Donna you talking about Meeka son? he’s in college. Your daughters are in party with you f**king in your house and breeding as if the are ducks. What type of example are you setting? You used Juju to tie guru him breed woman pan you to. Donna don’t make I finish you.

4. Donna it don’t look good! Meka a mad yu all the chat uno a chat meka a live her life! Nah lie Donna mi know people hate people but nuh suh! A nuh meka mek ugly gru leave yu a because yu walk with yu pussy pon yu forehead yu f**k like dog! Dash weh belly obeah working Donna meka nuh carry nuh news pon yu a the tie wear off an the man see you for the shit house that you are! Big ole Donna GRU chat yu like dog! Now yu broke an hungry yu a tek set pon the gal. GRU not giving you him money anymore yu hungry an sad nuh bloodclaat. Guh look a life Bitch!!

5. Tam weh war wid everybody fi delly me never know your life so shady. When gal nah no ambition and lay with dog them rise with flea. Dem gyal have you ticket and a dash it out.

6. Tam you want a bed to sleep on you a worry bout the wrong things. you a worry bout California king size bed a ja but none to sleep on in a merica.