STREET RIOT ACT………

celebrities-Optimized

BIG UP MRS TIE UP DI FEMALE ENTERTAINER WHEY DEM SEH TIE UP KAW SHE TIE UP DI MAN AND SOME A DI PEOPLE DEM…BIG UP DI GHOST FILLED WID UNHOLY ENTITIES FEMALE ENTERTAINER WHEY WALK SEH PAN STAGE SEH SHE NEVA KETCH NUTTIN YET BUT WALK AND TALK HOW DI MAN GI HAR TINGS AND HOW HIM HOOD DID STINK BUT SHE STILL LIKE HIM SORT OUT..BIG UP ALL DI OBEAH WORKERS WHEY ALLERGIC TO OBEAH AND TRY SNEAK INA DI OBEAH MAN DEM PLACE BUT DI OBEAH MAN DEM CALL DEM OUT AND TELL DEM FI STOP TIE PEOPLE CAREER BECAUSE DI MAN KNOT SHE UP AND SHE KNOT HIM RITE UP….BIG HAR UP BECAUSE SHE HAFFI MINE DI MAN AND TELL WESTERN UNION HELLO ANY WHEY SHE DEH RIGHT AFTER DI PEOPLE DEM PAY HAR…YES MAN SHOUT HAR UP BECAUSE SHE BRUCK WHEY DAY AND A CALL PEOPLE FI WORK AND A NEATLY LOOK DI PEOPLE DEM MAN ………..AND DI MAN SEH DOZE BREED OF MONGRELS CANNOT SLEEP AND WAKE SIDE A HIM………….DI MAN SEH………… DI FACE NUH READY FI HIM MORNING RIDE DEM CAN ONLY RIDE HIM TING WHEN SUN DUNG AND IT RAILY DARK………FI DI LIGHT NUH KETCH HIM FACE………..BIG HAR UP OOOOOO BECAUSE SHE NUH STOP TRY STYLE DI SINGJAY GYAL WHEY BREED………WHEY NAME BAD GYAL ———– A TALK HOW SHE CYAH SHOW HAR PICKNEY AND A PRETEND LIKE SHE A HIDE HAR BUT IS BECAUSE SHE KNOW DI CHILD NUH HAVE NO LOOKS………. YEAH MAN BIG HAR UP KAW WHO GOD CURSE………..CANNOT BURSE ……WHEY ONLY READ PSALMS AND NOT PROVERBS AND ONLY CAN CURSE BUT NEVA GI NO GENUINE BLESSING….WHEN SHE TALK BOUT DI OOMAN DEM …HAR MAN WID DI UNTIMELY ROTTEN HOOD…………GO LOOK DI OOMAN DEM AND STYLE HAR…YEAH MAN DI MAN TALK UP DI TINGS PAN HAR AND SHE STILL CYAH LEF DI MAN AND NOW DI WHOLE JAMAICA A LAUGH HOW SHE STYLE DI MAN HOOD BOUT DI SCENT AND NOW SHE GONE INHALE IT NIGHTLY A TALK BOUT DI COCKEY GOOD ………..AND ONLY STINK SOMETIMES.. IF DI MAN A ROTTEN SHE MUS A ROTTEN…..A SUH DI PEOPLE DEM SEH………. WHICH IS RIGHT….. AND SEH HOW SHE SPIRITUAL YET CANNOT RECEIVE A MIRACLE………BIG UP HAR MOUTH WHEY DEM SEH COME INLIKE A SEPULCHER BECAUSE A SO SHE TALK A SUH SHE DESTROY HAR BODY………. AND HOW SHE FULL A INFECTION………..AND A MEK PINKWALL CONTENTION…YES MAN BIG HAR UP BECAUSE WHO SHE A STYLE NAH STYLE HAR BUT HAR STYLIST STYLING HAR STYLE………………….HAY DI STYLIST SEHHHHHH DEM FAMILY NUH LIKE DEM………..DEM MAN NUH LIKE DEM………… LAWD WOIE….DI STYLIST SHE WIPE OFF HAR MOUTH WHEN SHE DONE TALK UP AND DEN TRICK DEM BOUT A ADDA PEOPLE A TALK PAN DI PINK WALL……..
LADY………..PINK WALL A NUH U PRABLEM ………….NO
MATEY A NUH YUH PROBLEM ………….NO
GOD A NUH YUH PROBLEM ………….OH..NO
OBEAH A NUH YUH PROBLEM ……….NO NOH…….. KNOT + KNOT= KNOTIJ
JEZEBEL A NUH YUH PRABLEM ………NO NO…CYAH SEH YUH A NUH ONE…
YUH MOUT A YUH PRABLEM ……..YES YES
DOG A YUH PROBLEM ……….YAW YAW…YUH HAVE BOUT 26
LOYALTY A YUH PROBLEM……..YES YES
MONEY A YUH PROBLEM………..OH YES
STD A YUH PRABLEM……….YAW YAW…….
COCKY A YUH PRABLEM……….YES YES…
SATAN A YUH PROBLEM…………YAW YAW..YOU AN HIM WRAP TOO TITE..OH YAH

0 thoughts on “STREET RIOT ACT………

1. so spice did a look a work at sting the other day, and then lie when winford ask har how she nevah dey pon sting, bout she had other shows.
    cecile a hide the baby because the baby noh have the looks.

2. What is with all these guess work posts.

Riggle me thid riggle me f’ing that!.

Some of the thing are so obvious you might as wellsay….and then some of them are so cryptic that nobody who nuh know is going to be able to fathom what on earth you are going on about.

You can give news or riddles, that actullay make sense instead of trying to be so clever that the whole post just sound stupid.

More time, you post one of these fool fool riddles and people just get the new somewhere else.

You posting this nah say nothing, if you wanna keep harping on about you had the news here first. If nobady don’t know what you are talking about, but thety get the story from a proper media outlet, you can’t boost yourself and your sote by saying you had it here first, if is this kinda round the houses story you coming with.

I know you and your followers nah guh like whe me have fi seh, but mi done talk.

1. A which female “entertainer” up so early? lolol…mussy de a de obeah man yard before him wake up and de a gate a browse the site.

It’s obvious a nu met writing dat.

1. is met style a writing from mawnin a nung a evelin…de ooman spice up de ting 8:51am yuh fass’n nah tun up dis mawnin suh yuh bex mumz…oh no perhaps likkle coffee will do mumz :coffee:

1. Lol u caaa decode da one ya fast eno ee man wooooiiiee gwaan ova di other reputable site the story ova deh inna plain plain English read good lmaooooo

3. well me think a spice, cause she love the obeah too, but me know say a ladysaw whey goh pon stage a sting, bout the man KOKI, which we all know is jut bag a mouth.

4. Mawning one n all blessings
    Mi confuse cause Saw always say john john koki pretty n nice a Angel mi know cuss Beenie say him koki stink n still a teck him n Angel was begging a work at sting not to mention how she full of unholy entities so mi no know yahhhh man

5. metty and jmg mawninggggg
    :angel

bwoy D”ANGEL it really sticky pon you :nerd
    but ah you seh skettel fi 2014 so carry on :travel

6. Is di Saw,. A she alone have kennel full adog ina har yawd fi ah woman. Den she go pon Onstage a seh all di sleepp John johnj di a sleep around she neva ketch no disease yet. Dwbl.. But lady sawer you really go garggle john john koki wid dat deh mash mouth deh? Mi think you seh you ole good and you neve did afta do those unGodly things______________________________

:ngakak :tkp

7. Sawwww, n har man. D’Devil n both hr exes cuz it did say dem have smelly cockies. True, y bad gyal hide her baby? Yendi more high profile n we can see hers so whts up wid di hiding bad gyal?

8. Sawwww did say she neva ketch nutting yet and she n har ole man gyno is very gud frenz. D’Devil luv di science n did a beg wuck n a look di man

9. Morning Met and Metters. Nuff clues to dis puzzle, but still mi would love to see Clovis draw a piccha bout dis one. DWL. Anyway, in summing this load of #$0% up, it”s fair to say that “Only 2 things are infinite, the universe and human stupidity. Sadly, it does seem that far too often there is no limit to the foolishness some people create, or the damage they create by their foolishness”.

10. is that why no matter how much she talk bout nearer my God to thee when har ass inna problem wid the man, she only end up further?

1. Well dat mean mi nuh need fi go any further oooooo!!!! Me just a watch the videos wid Macka. I guess Macka right all along lol

11. No one can look at Lady Saw as a strong Black woman.Saw you are very weak and do not practice what you preach. I saw a flyer for Lady Saw and Sanchez performin in L.A in March and from the title on the flyer I was wondering if one of them plan on retiring after the show

12. Sorry Met I tried login in and I received a message that I was lockedout and when I use my phone it always crashing on this site what u think that is and sometime I get popups about virus on this page anyone else having these issues?

1. Yes, two computers so far and an Android phone. I now use my ipad with fingers crossed and my ipod with fingers crossed. I thought it was something I was doing but the virus thing got me fuxxed up!!!

1. computer? u can always check ur computer with a virus scan..the site itself has virus scanner that check for malware every few hours

1. Yes Metty, 2 laptops. Not sure whats up with the virus scanner so I am waiting to take it to get it looked at by the Geek Squad when I have a chance. It never happened in the past but since you got this new site…..virus pop up and the site just closing down without warning.

13. Met yu kno seh a faas Anonymous 8:51am f..ckin faas….and stupid pon top a it to…if she a look news she fi guh check di news paper or guh watch news,don’t come pon here come tell met how fi run har ting…kmt….

1. same suh…is how much years mi a use mi riddle style? and is NEVER news take from anywhere..It a suss whey name cyah call because a legal reasons mi did jus haffi seh morning because it is too early in the week fi di b.s

1. MET! a yu do dat fi true????? I swear that style of info doesn’t suit yu…just give up de info and one man. lol

Anon….guess yu know met writing more than me……still yet…marion go hol 50 seats inna de day yah. :p

14. why does lady saw or sanchez need to retire, if they are what they love let them do it, they not harming anyone when they record and perform their music if they want to be entertainers until they are old and feeble let them. If people want to question saw back sliding ways I say that is up to her and her god only she know when it’s time and I believe that when saw does retire and join the church she won’t tell a soul it will be a quiet smooth transition.

15. Bwoy Marion john john Hall it sticky pon yuh enuh muma a bath perhaps muma.. pon a real doah dis cuda almost all past fe Michelle beenieman Downer but chue wi know she nuh mine man just cook food tie dem a dat likkle western union pawt mek yuh name clear fimi guess list,you did end up getting marco school fee?!?!?1

16. Good evening everyone, mi juss haffi peep in an sey dis real quick, (and yes I concur, the riddle sound like ah Lady Saw fi chute), mi always hear good things bout Lady Saw from her fellow entertainers, albeit men!!… as a fan of hers it kind of unnerve me to hear her being criticized about her personal life and what we believe she isn’t doing correctly, de John John problem whey de world know bout she was very candid about it, she spoke to the world about what she was going through, VIA ANY OUTLET SHE COULD FIND, AND PROBABLY THAT WAS HER FORM OF THERAPY, for that I applaud her,…. annuh everybody strong enough fi suffa inna silence, I am one who share my pain, even to de bus driver OR DE POST MAN as long as dem wi listen…

She may have lived through some trauma in her life and this is why the character is flip flop, as well as this may just be her, many of us have been through it with MEN, and at one point in someone’s life (not everyone), they may have been somebodies FOOL!!..Me did stay wid one duttie man fi years and gi him some beautiful children while him gi mi some ah de wickedest, disrespectful bun any body cudda get, all because mi did only waan one man to mi ting fi de rest ah mi life caws mi grow come si mi madda and fadda together, so mi convince miself that this too shall pass, and stayed in a horrible relationship for the sake of my children and forgot about me…

Lady Saw needs our prayers and strength, she gave us good entertainment over the years, and there is something good in this woman, something is also lost within her, LET HE WHO IS WITHOUT SIN……BIG UP YUH SELF MUMMA!!!