SUH CHARLENE HAVE BABY FI MATTERHORN?????_______________ NO SAH IT DEH YAH

Met look pon the little girl with the pink bow in Tony Matterhorn collage and look at Charlene little girl isn’t it the same baby? Been hearing that her daughter she had a month ago was for him and at her babyshower the guy who fathered her next 3 kids wasn’t there
photo 1
photo 2

0 thoughts on “SUH CHARLENE HAVE BABY FI MATTERHORN?????_______________ NO SAH IT DEH YAH

1. MI NUH UNDA STAND WHY PPL SURPRISE… STORY BUSS PON HEA BOUT 2/3 YEARS BACK SEH DEM DEH.. AND SO WHAT IF SHE BREED FI HIM, AT LEAST HIM A ACKNOWLEDGE HIM YOUTH, CUZ IF SHE DID BREED FI HIM AND HIM NEVA EVEN CLAIM DI YOUTH PPL WOULD A RUN IN CUM DONE HAR BOUT SHE HAVE PICKNEY FI MATTERHORN AND HIM NAH LUK PON HAR… SENDA GUH BREED AND LOWE DI PPL DEM…

2. Is which Carlene we talkinh?? Dancehall Quenn// Beeenie man Yeye ball……….
    Let mi loose cause di tracing soon start.lol

3. SO why him did a tek Toni-Ann bun so drastic eeehhhh, a sorry she neva bun him up some more and did a fling him cocky unprotected cah this is baby number tow after the last one sigh.

1. Dat bun shudda get right pan tap a him mac because u cannot be bunning someone fi so many years and nuh expect fi get it back even one time

4. toni-ann still winning she very much stress free yah nung maggie big gurl nah tap nuh gap wid dis yah

5. Nasty Matterhorn u love talk people business and ur’s a stink out a road u need fe so own u kid and stop make another man a do u job.

6. Charlene is a nasty bitch and Matterhorn need ifu mine him pickney dem and stop breed dutty Bronx gal. And mi hear sey him just ave baby or next one on zway… Smh

Leave a Reply to Met Cancel reply