SUH JAMAICA A RUN LIKE CHINA TOWN NOW?

JAMAICA HAS ALWAYS SOLD FAKE CLOTHES , THE MEDICINE MAY BE NEW BUT MI WAA KNOW WHY THE JCF A RUN BEHIND DI PEOPLE DEM AND DEM THINGS WHILE KILLERS A MURDER OFF DI PEOPLE DEM? UNO NAH POLICE WID PRIORITY

9 thoughts on “SUH JAMAICA A RUN LIKE CHINA TOWN NOW?

1. Dem same one prbly have a market 4 dem……just lik the store owners have empeople fi buy. Cant undastan i stress pon the fake clothes de…yea the counterfeit food, liquor n cigarettes fi get seize yes cuz dose r harmful to di body

2. Anywhey di Chinese dem go dem tek ova. If Jamaican ppl move like how dem move sometimes we alright…. but innu naa come run shit inna we own country doe… it naa go happen else mi a go inna poli. Police unda orda suh….

3. The article SHOULD READ: “Members of the JCF seized over 100 “bad man” and dons responsible for ruthless killings, kidnappings, extortion, rapes and other crimes island-wide,,,,,,” (but yeh, keep up the good work? smdh)

4. What unnu naah get is that a d fake goods a finance the gangsta dem directly and indirectly. Dem buy/extort goods from missa Chin and true it easier fi peddle dem a mekka killing (pun intended). It ago hit a nerve bcuz a buff “small” man a eat from it. But in reality we only digging deeper into collapse. If we really willing to buy/sell fake and/or cheap goods, why we naah clamma fi factory back pan Marcus Garvey Drive? Either kick off we cotton production bigger and/or import the raw material from China so more ppl av wuk and more funds stay ya.

How unnu think the feds dem a find dem? A gangsta dem raid and see waah gwaan and run een. Nuff ppl pon ya deh a farrin and know racketeering, so how we a move so simple? Di man dem a pree different and less traditional avenue fi fund the badness.

5. If the fake stuff can come into the island undetected by huge amounts, how the hell are we going to stop all those illegal guns from coming into the country? Customs is as porous as a sieve.

6. JAMAICA SHOULD BE A CAP ON CHINESE IMMIGRANTS. YOU GUYS BETTER WATCH DR. UMAR JOHNSON WHEN HE WAS ON THE BREAKFAST CLUB. HE STATED THAT CHINESE IS OVERPOPULATED AND LOOKING FOR NEW PLACES TO LIVE. JAMAICA NEED TO STOP BEING LICKY LICKY AND STAND THEIR GROUND. THEY SOON TAKE OVER AND KICK THE NATIVES OUT AND TAKE OVER OUR THINGS.

7. The liquor and medicine part I don’t agree with. But leave the ppl with the fake clothes. Government a act like everyone in Jamaica can actually afford the real deal.