SUH LIKKLE MISS AND TANYA STILL A WAR OVA POOCHI

Uno run come over ya so. What a way the boy Harbor view diss up likkle miss a Tanya party. Then a wa really a gwan. Likkle ano you always a promote Poo. Him na left Tanya fi you. Him and him whole crew role. And Habor View done old gal go sit down.

29 thoughts on “SUH LIKKLE MISS AND TANYA STILL A WAR OVA POOCHI

1. Poo and him friend them a pussy. Me loose afa him. Likkle low them because them love likes and them no good. Make Harbor View go suck him mada. Poo me think you was a don and a general but you a boy. How you make Harbor View take mic and a chat. Me no rate you no day. Likkle you to old for this go find a man in your age group the bad man thing no good

1. Poochie don’t want any of them. From the looks of things he disrespects both women. No winning here. Tanya that dress ain’t for you honey boo boo, that hairstyle is a big N-O. I don’t why your yam head friends hyping you up.

1. I was on the same subject re a video by a pastor saying black lives matter. Organization is in witchcraft…hope when Dem buck him.. he can defend it. Matter at hand these big mouth vulgar mouth man are classless.. U REALLY TEK MIKE AND DRESS SUH? AT LEAST BIRTHDAY. GIRL TRIED…ISNT THAT JENNY LOPEZ DRESS

2. But she looks horrible in the dressssssss omg they so follow fashion literally. No sah them make the dress look ah way star. Not apple not dolly not tonya no class tanya’s foot big af . Them love bad mon sah low self esteem the whole ah dem

1. Not saying likkle miss should be disrespected by poochie, but come the fuck on lady you and his mom are in the same age group. What the hell did you expect. You on the gram behaving like some young just come yamabella who noh know what love is, like you noh use to fuck or attention, acting the fool bout yuh poo bear. Wake up lady and act your age and your wages. Lady with so much clout shouldnt be getting those kind of styling from noh young boy. A young boy you waa soh eeeehhh mam. Cho mi iggy for you even though mi admire your drive towards your hustling. A time fi yuh get a mature man who will love and respect you. Leggo the looseness now man. Toya a waah you fraid a likkle that you can’t tell her the truth. Likkle poochie don’t respect you hence, he’ll never LOVE you.

1. When did little miss war over pooch,,??
      And yes, she gwan bad over haggert if you watch the videos you will find snippets of her actions . Little have her money she dint need to sit n bawl inna salon like tanya’s over pooch when pooch ah fuck tanya’ haffi park up her big foot stay bad self

1. Them never get a thing, likkle miss only look out for her kids. That’s why you should t sleep wid married man

3. Harbor view Jesus Christ him mouth bad long time every topman a him fren and him can chat . When you see him a come run like a gunshot a fire , this man is dangerous , little you have your money me sure you can find a man for yourself trust me leggo that loser

4. Likkle Miss must recognize that her soul mate dead and gone..them likkle man yah aint it..your soul mate left u nuff Links/reputation plus Money for u to be subjecting yourself to shame/embarrassment like this

1. so u think likkle miss soul mate is a GOOD MAN ? LOL

she is an bad woman who has not repent she still a search fi another badman / Evil to match her like Willy did

1. yeah.. Likkle Miss just as Evil as him..U a gwaan like likkle nuh mek nuh Duppy too and sell him much poison and beat up and bax nuff woman and man also…THEY WERE SOULMATES…..two devils perfectly matched

5. @ MET u dont see likkle Miss change her instagram name from 1st lady to world lady ? LOL

it is like she realize that she not 1st lady and that Tanya is

Leave a Reply to Anon Cancel reply