SUH SIKKA MANAGER AND HIM DEH?

So met this a wah day yah when them shot him up! This a him so call road manager wey him f**k now and again she talk it out her own mouth due to how she love chat smh now u tell me she think hyping about the ppl wey dead wey nah nothing fi do with him being shot is something to hype about!? Oh god man she chat too much that’s why mi hear sey she affi run wey from waterhouse from them kill her brother inna Sept use up her mouth way too much

8 thoughts on “SUH SIKKA MANAGER AND HIM DEH?

1. Poor thing Dem… They have not 1 clue.. how badness go… These likkle dibby dibby.. just a bait up the thing… Real G’s help the poor .. never hype Pon Dem… And when u have a ring Pon u team when love chat… U send har wide…. Jamaica need Fi wise up… Badness is making a better way for you , yours and your community with the endorsement of the bigga heads… Not this likkle play play joke…

2. Sikka shooting no have nothing to do with the killings over Waterford. Sikka go a dance uptown go box up man,when him lef on his bike dem trail him and shot him up. Even the guy family said the story is untrue about sikka it a come from.

3. mi nuh know how some a unnu manage anything when unnu can’t even manage unnu raas mouth! how yuh fi boast bout something like that publicly after what happened to yuh boss Kartel? this a joke …

4. Stella wid di salt hole
    All a stella man dem always get shot and dead
    Sikka rhymes could neva be stella man else him would dead aready go a masco go ask bout har

5. Well this was coming because she do things to get attention her party a come up and maybe she think this post a help promote her party cause uneducated like that but sender this is mo tea cause Stella and sikki no in no form a relationship she get a one and two fuck from him yes. And she is not his road manager, I’m friend with his road manger. And a one man she have that them kill. Her two brother gdt kill and as far as me know a she mek all three get kill. She might no sleep at her yard again but she no run way from no Waterhouse cause she there everyday. She in her shop a do hair still the doors no might be open up like one time. The shop door always close now. Stella take care have every man she talk to and tie them too that is what she do with English that she a talk to. Everyone know English fuck the little girl in her car then drive the car go give her to go party. She up and down with Bird and a bird mek we know stella borrow her money and she cant get it back in hold a piece piece and bird tell we say when stella a post the liquor them and a talk bout mo mock to me name and the consignment she give people she take liquor from. And how she want her to buy to put on the table to mek her self look up.

6. All stella do is walk and mind man,every man in waterhouse ,every man in DANCEHALL know stella no womb pussy,she Jump from one friend to another,and try Use her money hold them because that is all she have,RICHIE CHECKERS diss her big time and run her weh for him woman a foreign,so ENGLISH never know she and SIKKA RYMES a fuck,stale news that,a she same one did set up man to kill her boyfriend because him did have couple millions that him rob up,stella you ago get it

7. Sikka Who You mean Sikka undercover fucka gal,stella walk and mind man to fuck out ar no womb pussy,but is not everybody ar money that she claim she have can hold,RICHIE CHECKERS drop ar like a bad habit for him woman a foreign,she same one set up man to kill ar man because she wanted the millions that him Rob up a mandeville,all this long breast bitch do is hype,BALLER ENGLISH nu stop beat out har ugly bloodcloth,stella need to take her money and clean her dirty teeth them and stop hype,but she is going to get it