SUH SPECIALIST A BREED BREED PEOPLE

HMID. See me dwag edit it yah. So dis big duty so cal artist bwoy ave a million pickney weh him nah tek care of. Dwag mi feel sorry fi d gal dem an him a talk bout him a fly go deh so and deh so. Him wife a d next 1 a block d youth from mind him two last daughter weh him get on her. Me see y d hot head mad one use 2 beat him so much. Can’t tell wen last mi see fi her son. Him wife fi stop mek d man deny d pickney dem. Affi a mine him pickney dem like fimi own. Pissed off stepfada. Specialist yuh fi do betta. Unuh can delete the previous post.

9 thoughts on “SUH SPECIALIST A BREED BREED PEOPLE

1. :ngakak :ngakak :ngakak I know this artist boy. Good morting Met an everyone on di famous pinkwall. Hope everyone have a blessed day.

2. Sad girl why you gonna put him up on every mix up site there is.Talk for yourself and not the other baby moms.Whu you don’t put up the 1.5mill him spend fi make him you a baby with yuh sick lupus self.Take care a you and the child pay all the bills and you stay home watch tv every fucking day.Fight and mash up every fucking thing ina the house and him affi buy them back.When he can’t take it anymore him decided to move on.What did you do stole his passport wid him ten year visa and bring him a coury claiming him na mind the child.Every week Specialist have to send someone to the court because a so you set it.What else you want from him bitch move the fuck on and leave us alone.Stop being a bitter baby mada it’s been six years, all a the kids them good and well taking care of. Stop tear down the youth he is still your child father.All wa mad you is because u don’t know his buisness.Bye sad girl TOYA

3. What is wrong with you Toya are you going to send him in on every mix up site with your lies and one bag a mix up!Make the man breath nuh.Why you dont talk about the 1.5 mill him spend fi make you breed,you fight to get pregnant knowing u had a sickness that can kill u and the baby.He took care of you and that child while you stay home and watch tv.You mash up everything in the house man yuh mad head take yuh.Why him cant take it anymore him decide to move on and what did you do stole his 10 year visa and run to the court and tell lie say him not helping you.Every week specilaist send somebody go court go pay the money becuase that’s what u want to be spiteful.Put him in the star next time bitch cause no matter what you do it wont work.Stop tell lie on the kids the poor innocent children omg you are a nut case.Talk for your self and stop telling lies on other people.Every money him have a the kids them get it! Stop being a bitter baby mada and move on ,it’s been six years every month you come with something new smh

4. Nuh man na send this in unuh low di youth me know specilist personally and him youth dem a him top priority.Who eva send this in a just hate dem hate di youth! Badmind is active!