SUH TEEF PAY GO INA DANCE??

Inna Brooklyn Tracey keep har year to year party! Mon rob mon chain and di mon fling chair pon him di war start people all drop true dem ah run kmt Tracey every year ah di same ting at your pawty war war! People must do betta. How unnuh rob mon chain ah dance smh disgusting bad

5 thoughts on “SUH TEEF PAY GO INA DANCE??

1. ALIE MON; THE WOMAN LOOK NICE, Yes I DONT LIKE THE HAIR COLOR BUT SHE LOOK NICE….WANTED TO GO BUT IT WAS BRICK OUTSIDE SORRY, WASNT LEAVING MI NICE BED FI NO ONE.. BUT I HEARD RAM &NICE..

2. I agree she looks nice, her face pretty. I’m not a fan of the hair color either but she still looks good. I hope dem ketch di teef and give him a proppa beating, just sorry dem mash up her dance

3. Now what does a man robbing a next man have to do with how GOOD Tracey looks.
    If you wan dun the girl just do so or if you wan talk but the john crow who come a dance fi rob people (the bigger issue) do so