SUH WAIT…….ISHAWNA REALLY A BREED?

41 thoughts on “SUH WAIT…….ISHAWNA REALLY A BREED?

1. Met it affi bring cuz it owle!! Cyaa dash weh agen!!! Mi hair a cratch mi :cd a must belly full gut dat a cyaaa baby gut :hammer

1. :hammer

I hope a no Joe own cause that would just answer all questions about tings whe people suspect. if a so me nah wish har a happy childs birth causen say… :shutup: :ngacir:

2. Picta tek off guard. Bloted anu belly ketcha. The gyal ah tri build har music career so no time fi idle wid pikney

3. you could not say it better Fashiondoll. it’s time for you negative people to take a look in your own life before you judge other people no matter who dat baby daddy is that’s going to be a beautiful baby best wishes to you on Yourchildbirth and have a blessed day and God will be with you in your time of need.love you ishawna

1. Yes FAN wish her luck cause if a de life of a woman who no pass this life a full year she a try fi replicate then child birth fi ishana shall be nothing but pain beyond imagination. Go hold up har womb fi har.

4. Yo a wa dem f**kery ya uni a post…waa Gwaan with flippa & him Breda dem case..Mi haffi go stop come pan dis bloodcloth site ya. CONNECT

1. My guess is you are feeling quite bloated at this point in time…yes? Whenever you say anything, it always comes across with such an air of authority. YOU, Man-ush-ka, is an expert on anything gayish!

5. Yo unu go labba juice a cow and low di girl.. Mi waa hear bout Flippant and him Breda dem case…mi nu waa hear no f**kery..unu give the site some life man bombo cloth.

6. No more bruk man can get mi ooh la la. Ishawna seh anuh me seh. Joe you are the father! (Maury voice). Causen yuh pocket nuh bruk.

7. ALL A DEM LOWLIFE FOOL YAH WAH A CHAT BOUT DIS SITE AND PPL BUSINESS , IF UNOO SOH UP DAH WAH UNOO A DOU YAH INNA D FUSS PLACE NOH SUMBADY BUSINESS UNOO OLE HYPOCRITE CUM YAH FI FIND OUT SUM A UNOO NEED A GUD WASH OUT UNOO NEED FI GOH DRINK BLEACH

1. Same ting mi seh to, dem always a come pon ya come a chat off dem mouth and dem love people business more dan anything else, everybody come pon ya fi little sus, for me personally I come here just fi get jokes from some of the bloggers, this is entertainment for me

8. Tru tru ..ishawna nah drop nuh catch ..gud pum pum need maintenance (tanto Black’s voice ) cause a rich u seh ..and nice clean baby affi maintain

1. A manushka tell u nuffi speak wid an authoritative air? If Manushka is a gay man and u straight why u a tail him/her? Mi neva know no straight man a tail batteyman . Manushka dont see u..she comment and go bout har business but u make it a point of duty fi always pick up the comment dem pan u head and why? Mi a jlp ..two face etc etc but u are here everyday though? Focus pan other things man