SUKU WUSH BENZ?

Met wha do idiot suku when last he turn young bwoy? Suku you a long time old mon and fit in with all the old Senior Citizens dem ah Brt. Bout yuh have 2017 BENZ WHAT TYPE OF WORK YOU DO BECAUSE THE LAST I HEARD YOU NYAM OUT KERRY LUV MONEY

9 thoughts on “SUKU WUSH BENZ?

1. LMFAO AT THE COMMENT ABOVE. SUKU LIPS DEM DRY AND ASHY FI TRUE BOUT 2017 BENZ SUKU YOU OLD LIKE DI SENIOR CITIZEN DEM. WHAT HAPPENED TO KERRY LUV

2. Suku go pay fe the liquor wey u trust a wall street juggest party a Jamaica u no rich u forget u trust other people liquor an don’t pay, go fox u teeth the u mouth look like u a eat shit it always look stink u an English broke like me no now wat

3. MET SUKU AH CURSE YUH PON HIS PAGE DWL BOUT YOU RUIN LIVES AND HIM NUH EVER COME PON PINKWALL. SUKU MET NAH RUIN NOT A LIFE YOU BRING ATTENTION TO YOURSELF BY CLAIMING BENZ AND AH CALL PEOPLE SENIOR CITIZEN LIKE YOU. YOUNG BOY AND AH TRUST LIQOUR

4. I think she is a nice girl however she is a wanna be “white girl” acts bougiee and I don’t see the reason why it’s not like suku a any class a man wish dem all the best still ‍♀️Leave de people dem make dem go brt and live dem life dem neva beg nobody pay fi dem kmt if yuh nuh want go just don’t go don’t go around knocking people