SWEET SEH HAR MADDA NEVA RAISE NO REBEL

29 thoughts on “SWEET SEH HAR MADDA NEVA RAISE NO REBEL

1. Mi seh if unno don’t know when shade a get thrown go to class and get thought mi seh KP ova har page a dance to pressure like a pressure cooker…..:ngakak :ngakak :ngakak

2. Yu can tek them out of the ghetto but u can’t tek the ghetto out of then. Ven Yu need to set an example for your kids stop behaving like a dog of no nation, think about your kids future think b4 u act becuz ntn will be deleted from YouTube in life thr is someone to show it to your kids wen they r grown adult a lady is a lady but a gal still remain good morning met

3. Mi tell uno sah dem is no bad gal. U kn how much time dolly run fr ppl a BBQ ETC mi kn dem fr Rockawsy blvd pure mout dem have

4. :thanks2 Sweets big up yourself; you aint never lied!!!! Your mommy never raised any rebel; only thieves, scammers and whores.
    :travel

1. Someone says it works to enable desk top view on your device..Not sure why that is happening…I can see photos on my phone

5. Like someone stated Dolly have certain socialite weh follow her on IG so she no too wan let dem in pon har dutty lifestyle, u know she portray dis “classy” image to those who don’t know her dirty deeds.. Sweets me nah go knock yo cause at the end of the day a yu sista even tho u throw shade earlier..yu did a tek BKFLY so me cah even tell yu fi talk to u sis.. But yessah, KP a the real pettybetty on throwing shadeee, now it really confirm a KWESI an DOLLY she did really a dun when she did a post the MEME’s back to back inna wah day. VEN ya no goodas but atleast u earn a honest living an me affi give yu your props fi DAT..see say u gone to your regular schedule as the day light, rate DAT! As fidi KWESI him, yu have a right fi gone proclaim love pon IG yu know once she let u go you affi go find smaddy weh can tief an mine yo an gi yu car fi drive, yu is a sad case dutty bwoy cause as CORRIE say yu is noooo MAN!

6. Dolly had to keep it cute Sweets because she didn’t have no comebacks Dahhhhhhhhhhh :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak Ven kindly finish her off last night on Instagram and on JMG. :ngakak :ngakak :berduka :berduka

7. Did you see the post Corey rudeboy make under sweet pic before she delete it . Corey a dun kwasi them say sweets a gwaan like she a fool when a the boy a cause all the drama . In ppl DM

8. ME SAH DOLLY SICK MI STOMACH DOLLY WITHER U A PRESENT. PAST OR FUTURE D BOY CHAT AN U KN DAT LAWD GOD U CRUEL TO U SEF A U WRITE DAT PUT PON HIM PAGE IS NOT HIM AN IF A HIM A MORE NAME BRAND HIM WAH ONLY CLOTHES COVER U CAUSE ONE YOUNG GAL CAH SOH FOOL. MI GLAD HOW CORRI DOU U UP CAUSE HIM SI SAH UNA LOW LIFE. D F**KING BOY CHAT U AN U KN DAT ^^^^

9. D BOY NEVER HAVE A PICTURE A DOLLY PON HOM PAGE YET TILL HIM REALIZE DAH HIM GET BUSS DOLLY MEMBER HIM TELL VEN SAH A U NALWAYS A PUT UP D TINGS DEM SOH GOH CHILL CAUSE MI.KN U SHAME CAUSE U KN VEN NAH TELL NO LIE

10. A who name Boom boom ???? If a laught a dead inna . Met yard me say one day soon somebody have a bloodclattt :batabig :batabig fi sweets u see /Dolly

11. WAit ah minute Sweets ah f**k BOOM yuh know what mi cann bada wid dis Sweets ah F**k BOOM mi affie ask again

12. Corri u dun sah wah u wah aready an a d truth u talk. Dolly a fool an u meck wi all kn dat fr last night ok gwan goh apolize to her man now. U call him.scum an waste

13. No bady noh misunderstand u Corri u mean wah u sah u sah sweets noh chat to lowlife , waste an scum u my not say it in so much words but a dat u sah dollynis,a lowlife a jus clothes cover her

14. Thank God I never dropped in NY ghetto when migration a gwan. Everybody bisexual, bleached out, plastic surgeried, teef, dunce, fckng in the same circles, got criminal record, have no real assets, uneducated, have had at least one STD, multiple abortions, and di list goes on and on. In the end not one better dan the other cause dem all fckng in circles, they have all come in contact with each other’s body fluids. Someone needs to do a six degrees a separation list pon all a dem so dem can shut up once and for all.

15. SWEETS a grine BOOMBOOM?? No sah me no believe DA 1 deh.. Hold on deh,MONALISA babyfada BOOMBOOM?? selector BoomBoom??? BOOMBOOM weh a post an a profess love to TRISH on his IG every oda day??? No sah still no believe! Hope she stop grind PrissyKhrissy man doe.. Dem punni need a leash. CORRIE never u sorry for speaking the truth, I can understand if u a apologize on the sake of y’all frenship that u could have messaged her privately instead of making it “seem” like u team up against her too when you’re suppose to be having her back instead. At the end of the day all speculation has been confirmed

16. moms raised some self hating, delusional whores. Nothing lady like about sucking pussy and have a next bitch sitting in you face or fuking faggots. she should a raise you whores to not eat raw meat like dogs. you two whores need to stop freaking out onu life line. lady went to the other sister.

17. WHY IS SHE CALL BOSSYDOLLY? THIS BITCH HAVE NOTHING AT HER AGE SHE DO NOT HAVE A RETIREMENT PLAN OR A 401 (K)
    1) SHE DO NOT HAVE HER OWN HOUSE
    2) SHE LIVED IN A TINY ROOM WITH HER SON/ HE DO NOT HAVE HIS OWN SPACE TO PLAY SLEEPING ON A TWIN BED IS NOT CUTE
    3) SHE DO NOT A COLLEGE FUND FOR HER SON/ OR IRA FOR COLLEGE
    4)SOCIAL SECURITY DO NOT HAVE BOSSYDOLLY ON FILE
    5) ALL SHE HAVE IS A BUNCH OF FAKE BAGS, SHOES, & CLOTHES THAT PINK VERSACE SHOES IS SO FAKE MR. VERSACE NEED TO LOCK YOU UP. A WORD TO YOU WHEN POSTING NAME BRAND MAKE SURE IT IS REAL, BECAUSE THEM PINK VERSACE IS SO OFF. BITCH YOU NEED TO GET A JOB!!!!!!!!!!!!!