SWEETEST SPOTS DECOY YOU ARE HERE

0 thoughts on “SWEETEST SPOTS DECOY YOU ARE HERE

1. Met and the crew, GOOD MORNINGGGGGG!

Ah wah do China Not So Fabulous twin puffy face sista?????

2. did she mean ‘traumatized’? if I ever laugh in here tiddeh. tired fi see these big women embarrassing themselves on Social Media cause nothing ever comes off the internet so these things gonna follow u for the rest of your life. Sweetness mi know u reading this. U friend done win the war cause u answer her. when u nuh answer ppl them confused cause they don’t kno what u thinking. But true u take her on u went right down to her level. do better. you have a child to set an example for. as mi granny wudda say it nuh look good.

3. decoy is the worse.. watch she soon come trace all day. You a put up di girl bout she cheap and inna pretty girl clothes and all you do is wear cheap clothes and fake shoes and bag. Yuh yung and dumb. Yuh too hype and nuh have nothing fi hype bout. You a gwan til a gal tear off yuh face..

4. Dirty sourness no decoy, cause everybody know that you are a waste to society. Look like the girl and her kids them a hurt up your head. A better yuh did dash way your own. Because yuh have him and give him way to your mother. You talking bout you dnt f**k party man,when all a dem f**k you, and talk how yuh body crawny. Yuh need fi stop push up the drugs inna yuh and travel from state to state with it. Stop trying to get a hype cause nobody like you. Yuh memba say your body was the poster for bleaching gone wrong. Your 25 and look like 55.

5. Big pussy sweetness way a beer fat man u f**k u dont live nowhere with all your fake bag an shoes them sweetness u talking all them thing about the girl an u know where the girl live sweetness u need to go look a life an go take care off your son way u send gain a jamaica to your mother sweetness your life sad bad u mad because the girl dont want to be your friend no more sweetness remember say a u call acs pon sherifa upscale barbie daughter

6. So does the last statement mean that she goes both ways. Smh….if so be the case….I wouldn’t be surprised if the 2 a them used to rub. Smh

7. Sweetness u stay bab! Bigss was the only man that had u looking nice. The whole bx know your shoes is fake lol. N your bleaching is horrible u just look crawney! Last I heard u live in a abandoned house. How about u post a pic of your bed n your car lol.u bragging about the fifty US states that u drive through. Wtf y’all to cheap to fly? U a bumb bitch

8. Sourness your one crazy bitch. U arguing with ppl on IG and u block them? Really tho? Open it so we can answer you up. Memba Lucky say him f**k yuh one time and say him naw f**k yuh back because yuh body crawny. Shawn from Briggs f**k and say yuh pussy stink. Why you mad??? Because you were looking the girl baby father and she found out. Your a real germs, with all them fake shit u wearing claiming they are real. Silly rabbit tricks are for kids.

9. Dat gyal is one lunatic. Always a argue wid ppl and love tell people bout dem old and dem clothes cheap and she a yung gyal weh look 40 and all a fi har clothes dem come off a Alliexpress. Decoy nuh see how she big and bloated now? Look like she just get in-bomb. Bout how party man cyaa call yuh name..my girl di question is which party man nuh f*ck you yet..

10. Dwlllll spotty bleachnesss you reach back … This yahhh gal quick fi diss up people and can’t raise her child … Not even a pic she can post of him but a post bare man smh u Nuh know nothing name shame .. Her baby daddy orlando muss beat the sense from her

11. Who send dem Pikney ah live in Jamaica to struggle mi ignorant fi bitches like u … Nasty swelly swelly spoty gall low life fake wearing bitch

12. Bitch open ur ig mek mi dun you bloodclaat. You seh you bad and a cuss and private you IG. You nuh c u a fool

13. You deh cuss gal pon IG and private it, how gal fi c it? Dutty suck cocky sourness go get a life and tek care a you pickney and STP pay man fi sex u

14. Dwlll she Nuh haffi pay savy ah the first thing him can get so him happy like pikney on weekend Dwl miiiii bodyyyyyy

15. Lol sourness mi hear seh a buff time the gal follow u fi go kill belly. Y you mad? Y you deh carry cocky feelings? Omar nuh want u gal. You sad how him refuse u. You a call the gal fake French wen a u want f**k d gal baby father. You a chat bout gal suck cousin man cock when a u suck ur cousin man cock in front you gate, my Fren nuh play dem game deh. Go buy a bed