SWEETS DEM WAA KNOW IF A YOUADDY SIDECHICK

Pinky this tea boiling hot duh me a beg u post and hide me I’d the one sweetscoutre do a whole live with har face sister dolly man clown a chat bout them life nice cause them man come home to them every night and them a boss b**h but me see with my own eyes the shawn nigga with him baby mother that just have baby fi him a Boston out and about he been down there as a big family with him baby mother. So what is sweets now ? The side Gyal cause him still a fuck the baby mother and fuck she. So sad fi a big Oman like she can’t keep a young boi poor soul.–

32 thoughts on “SWEETS DEM WAA KNOW IF A YOUADDY SIDECHICK

1. Sender are you tryna convince us that somehow sweets loss?The real question is who win? Cause it can’t be the baby mother who’s man doesn’t respect her and played her on IG at her most vulnerable state-while she was preggo with his child. And it can’t be him because all I see is IG post, name brand clothes, and bleaching cream . So I ask again . Who won ?

1. Nobody gives a shit bout winning. This is no bout no dam contest nor is the post an electoral Champaign result. Mek de pot a tea pour wid out the self righteous comment.

1. Nobody gives a shit about winning but you give a shit about another bitch and her relationship? Ok .. imma head out .

2. This aint a contest yes he played her in her most vulnerable state and i see she allowed him in babygirls life and sweets shade d gurl too bwoii i hope she get over cuz this one sticky bad

2. Both Sweets and Dolly played TF out, hoe TF out…………………

Moving on because none of these hoes winning period!

1. So funny hw he did her all that nd she still give him a chance wit the little one. That girl is strong after hw sweets shaded her n gwan wid dem self she n man clown dolly. Both sweets n dolly a man clown nd dem cya fight eida dumb bitches

1. The baby mother should have never let him have the privilege to be around this kid after all she has to be a good girl cause if a sum gal him wouldn’t bless him eye dem pan dah baby yah….see she post d baby cute tho but baby mom dont take him back focus on ur babygirl she’s all that matters….if he abondoned u for someone like sweets he ain’t worth it babygirl.

2. Him is waste man fi true. Fooling all a dem cause him wearing name brand clothes. SHAWNHYPE stop nyam out FATTY MONEY n DRIVE OUT HER CAR.
      AKEELAHMAC you really ago share him to prove say you a WIN.
      SWEETS you love BATTY MAN too much.
      FATTY you in it to win it thou..you still a hang on.
      FATTY yuh nuh see say SWEETS wrote ZADDY IS HOME. when him come back from him trip

1. Wel him taking Fatty money and giving it to that Akeelahmac girl mi nah fi ask cuz shawn weak to dat gal cuz him bex wid mi fren bcuz she n Akeelah ina tingz. Akeelah do no wrong in shawn book .

1. Akeelahmac and the girl inna things. She a lesbian me confuse. So akeelahmac a win? Akeelahmac a guh a him yard? Because mi know SWEETS inna him bed most night.
          Fatty a guess a help him mine all a gyal and pickney dem.

2. Akeela Shawn weak to you and him no stop cheat on you..TPC you a real idiot girl.
          Pretty but dumb. Multiple girl him cheat with but him weak to you.

1. So funny hw he did her all that nd she still give him a chance wit the little one. That girl is strong after hw sweets shaded her n gwan wid dem self she n man clown dolly. Both sweets n dolly a man clown nd dem cya fight eida dumb bitches

3. The baby mother should have never let him have the privilege to be around this kid after all she has to be a good girl cause if a sum gal him wouldn’t bless him eye dem pan dah baby yah….see she post d baby cute tho but baby mom dont take him back focus on ur babygirl she’s all that matters….if he abondoned u for someone like sweets he ain’t worth it babygirl.

4. Shawnhype is wrong for what he did to that Akeelahmac girl and to see she allow him into the babys life that is a good girl cuz i wouldn’t and sweets shuda knw better pregnancy is nt easy i can jus imagine wat dat girl went thru but like i said shawnhype is to be blamed for how he treated that girl in her pregnancy. Respect the woman carrying a child for you! Glad she delivered safely after everything

5. Shawn n that Akeelahmac girl nah stp fuck period!!! Sweets a old gal fi shawn shi tink him did ago stick around kmt y sweets cah gt r own man cuz nobody wnts r a shawn dis him girl fi mek she feel like smady lame nigga shit

6. So funny hw he did her all that nd she still give him a chance wit the little one. That girl is strong after hw sweets shaded her n gwan wid dem self she n man clown dolly. Both sweets n dolly a man clown nd dem cya fight eida dumb bitches

7. My friend told me the baby is so pretty an fava the one shawn so bad him shuda shame enu thats his child n him treat r mada like a piece a trash on the gram Sad n d one sweets too shade d gal rite tru. Dolly beta shut up cuz kwessi a use she

8. Which baby mother n SWEETS a the fat Jamaican gyal a win. Shawn deny the pickney say a nuh fi him own…

A shawn do is dress up inna name brand clothes wey him BOOST and a fool the gyal dem.
    Him don’t even have him own apartment..dwl

9. So a FATTY car him drive guh BOSTON???
    Asking for a friend. Akeelahmac a the car wid the Florida plates tek home yuh a deh baby?

10. So how SHAWNHYPE deny say a him breed akeelahmac now him turn best baby father.

Akeelahmac so you really mek him clown you pon IG fi over 9 months. You lucky is a baby you get and not a STD.

LADIES unno nah nuh respect fi unno body mek SHAWNHYPE a use all a unno.

Shanika you nah you pickney dem fi spend your money pon..Hey gyal a hype msn you love. From HYASLICE to SHAWNHYPE..LMAO…gysl yuh a BIG MAN CLOWN inna New York.

SWEETS TO THE WORLD.

1. Shawn wlk a rd n tel erribody a Akeelah him really luv bt she is crazy crazy crazy. U notice him hide n fuck sweets cuz a she shawn been a do Akeelah dirt n she stil kotch up a him yard right thru. Sweets av u ever been to shawn house? Him n Akeelah always ina bed n mi av proof…Sweets n fatty dm jus av a baby lowe dm mek dm grow d lil one bt sweets u did kno d gal a breed n stil tek d man so mi nuh sorry fi u cuz u did kno. N shawn 2 lie 2 man cho

1. Sweets did kno d gal a breed al a dem a wicked Akeelah u was there first a u baby fada the child needs har daddy let him be present ina d bby life mek dem fuck off n gweh tra88888 sweet baby tho let him be a daddy to his child

2. Not a sweets 2 d world sweets shuda never tek d man while d gal a breed she wuda want a gal do r dat post him n d bby Akeelah a him child u deserve it girl dem gal ya too bloodclaat badmind n wicked uno come afa d gal shi jus av a bby lowe d gal n uno go try breed

1. What you cussing SWEETS for a Shawn is the whore that’s what wrong with we woman we always a cuss the other woman.

That boy don’t have no respect for women he’s a user. This boy don’t even have s car for himself. What you all fighting for?

His profile says single not MARRIED.
          He post his daughters never ever any females.
          They’re the ones desperate for fame

3. How you lie suh gyal. Which akeela deh a Shawn yard when him live wid him woman. So why him left go look fi the baby aftee.
        This a him 4th daughter and him never stay wid the rest of the bm. What so special about akeelah. Him love her? Okay then you know more than me.

Akeela put up a picture wid him a rub your belly. Him only visit yuh to see if the baby a fi him…KMT

11. Shawn tel my fren personally him dnt rate sweets n a Akeelah him really love bt she issa mad girl n him cya bada wit she shawn did dat bt i jus hope Akeelah nuh bada fall bk deh suh

1. A love that and him a cheat on all a them. If that is love it’s sick. Akeelahmac you know a you write this to make yourself relevant.

Akeelahmac when last you go a him apartment? Talk up since a you him love.

Akeelahmac you wicked to yourself because he dissed you real bad for sweets.

Shawn you see how you treat women like dogs and is only girls you have.
      Akeelahmac wake up my girl.

1. Wel come afa Akeelah n lowe d gal alone anuh she mek shawn bad n disgustin.Akeelah been a gud gyal,a shawn do weh him do n mi nah tek no side dis girl wuz pregnant wat they did 2 r wuz rlly wrong n selfish. Shawn n sweets a wicked cuz a hw dm deal wid d situation. I can jus imagine the pain dm cost d gurl. Lowe d gal alone she dnt need to b relevant wicked set a cunts

1. Wit al been said n done shawn should av neva treated Akeelah d way he did cuz wen him toxic baby muma a do him dirt Akeelah stood firm. Tel u bout ungrateful pple ina dis worl it nuh look gud