A deh beg yo do deh mi affi send in dis ya.hmid .now after we deh a work,prominent call center to yo nuh ,sit down good good a do we work n tek d pple dem call,security come swarm the building and stand up a one desk and a say sir please come out.we like the ediot a look and a wonder what the hell the security a talk bout till we see a boy crawl from under the desk.supervisor at dat.d boy under d desk a nyam out d agent cratchess to rass hole.ehhh.d whole place rake up.good respectable call center a mobay.dis ya world gone to frig.right now god sidung wid Jesus up deh a look dung and say if mi did ever know.d man dem a mad out fi da year ya.now every pass d sicki dem pass tru a do regular checks dem nuh top look unda d blasted desk dem .sake a suh mi cyan hide fi mi lil biscuit dem and nyam in peace–
:ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak this Mek mi day I swear !!!
One bad apple spoil it fi do bunch ! Sorry mums , tell them yu have health concern and maybe dem Lowe yuh wid yuh likkle biscuit Unda deh
Ja picking up everything from the states now. Nothing is “taboo” anymore.
Hush mums bout d biscuit. What a dutty bwoy how fi him tongue so thirsty :ngakak
Lef dah job deh because Yuh might ketch a virus off a one door handle are sumting.
Waste a tyme sening dis enuh, kmft. An tuh mek mattas werst, yuh patois big mek it, bloodclaat ediot gyal weh sen een dis.
So i take it you and the one who witness the Sup and Ops manager in a de same company…lol
Dem too luddy
Everybody a contax360over freeport this happen pon the from you flowers ACC!!! Supervisor bwoy chat too much like him nuh sck pussy to.. KMFT