S*XING BUT LACKING PAN DI SPELLING

10 thoughts on “S*XING BUT LACKING PAN DI SPELLING

1. This just need to delete and start start over…..look like the person run outta ink cause more than what’s mentioned above deh deh fi underline.

No sorta punctuation and the one weh mi si inna the wrong place.

This might sound a way but misspellings bad and nuh too bad. It irks me more when ppl have one big paragraph a run on sentences. Throw in a comma or fullstop or even just a capital letter fi the new sentence.

2. C’mon ppl cut the girl some slack!!whats a lil grammar error gots to do with it when all that matters is love? Smart ppl n Dumb ppl need n deserve love too so gwaan thru paula.

3. Sender a only the underline words you see wrong? So FALLING IM ETC,. Weren’t a issue? Dwrl the entire thing want dash weh and come again smh

4. Were……we’re
    Falling….fall in
    ochi…….Ocho
    for.my…..for my
    Worng……wrong
    Tilk…….till
    d……….D

A hope him send you back to school

5. come in like a all Paula wid dem surname starting wid LEW dunce..sender,rope in, cause u nuh get weh. Sender, registration a JFLL start,sign up n mek sure Paula dweet to cause yuh only underline weh u know wrong. Everthing in a di “bellyful” wrong..it caan even digest