TANNY DI REAL QUESTION NAH ANSA

12 thoughts on “TANNY DI REAL QUESTION NAH ANSA

1. WELL IN CANADA YOU HAVE NO OAPERS YOU PAY FOR YOIR SCHOOL. AND IT CAN BE DINE IN INSTALLMENTS…EVEN FREE AT THE CENTERS ESL.ESD..ETC

2. Ok you still LIE like yuh name Lysius. But all a dem date September 2019. So you just get dem. If dem legit go put dem to work. Get up off you ass and go look work and stop scam baby shower and trace pon internet

Set a wutliss bums

3. Bwoy latty this tanny and Stacey person cannot recover non at alll… the lady kill dem and bury them. Smh

Original bubblelikesoup

4. Me feel so sorry fi har, a run down the street a bawl, “The baby, the pram”. Nobody can’t stage such an elaborate hoax yah man. Anyways, is casket not Castik. After Puss, Dawn and Chin, me think you fi retire from social media.

5. But tanny u bad enuh.. all baby registry you did have at amazing registry.com. gal you dangerous. Dwl.. yo dry eye wid yo ting.

6. Tanny stop d fuckery but u have paper, having a certificate that don’t mean u paper my don’t have paper and she went to college and have a degree in law and now she moving on to be a doctor prove us wrong show us your working paper your social or your green card this bitch is sick in her head 2 yrs ago u walk n tell the hold of flatbush that your kids are here until now no kids u need far stop lieing so much u taking this shit to far

Highly annoyed
    Little germ

7. Show us your transcript because you sound like yuh neva go elementary school a day in your life. WHERE IS THE BABY LIAD OMAN? What a wicked lie to tell bout twin died and the next one is in the hospital. Sick sick Oman.