TASHI DIS WAS LAST MONTH, YUH DONE PLAY MASCOT YET?

14964_727715377264267_3241488937183188981_n

Metty mek a gi yuh joke. Tashi GudBody fell passionately in love and breed fi di main chick man. Afta dat di mawga mackerel man breed more dan one ooman pan Ms. GudBody, den him tun round and guh back tuh di main chick. Now she a cuss di gyal. Will di real mascot stand up? Den yuh see how much hoodrat like it 🙁

Tashi GudBody

A wah do sum mascot gal, wah caan keep and control dem dutty man weh walk and f**k and breed everybody and keep dem wid u, from me little bit and a f**k my man dem always want me, my 3 babyfather dem did want me, me know fi go in a gal life and stand up in a it, no boy neva left me yet, wen me ready for dem to go they gots to go, mi nuh deh wid u man, we nah f*k so what him tell u say……Tashi GudBody out!! Mi nuh tie man a f*k mi f*k dem and keep dem, mi born wid mi good shape and mi good nice p**y, no Butt injection I swear ‪#‎realass‬ , u fix everything and don’t fix u bad pu*y weh u muma Birth u wid u memba wen u did shape and look like (metran school gal) , u hyping on Nuttin, mi nuh fraid fi fuk all 2 man mi know fi keep …yeah…Mi good like dat….a ur man want me im done, u talk u shit to all u dirty frens and family b*tch I got a Facebook page and ur man got my number and memba say a me mek u go pon Facebook……So holla at me!!!

— feeling satisfied

Like Comment Share

0 thoughts on “TASHI DIS WAS LAST MONTH, YUH DONE PLAY MASCOT YET?

1. Tashi GudBody does have a very nice shape, despite the multiple kids for multiple babyfathers, plus the few jackets thrown in the mix. We all know Jamaican women like to give jackets without hesitation..

1. I heard through the grapevine that you have reached your maximum alotment. In order to give my fadda one of your Jackets, you will have to start tripling-up on babyfaddas. That would translate into 18 babyfadda for the 6 kids you have already.

2. Met! What happened to the post in reference to the stabbing at Good Dine Restaurant. Can’t seem to access it. Can access everything else. ??????

3. Met
    Mi love yuh site but I’ve been discouraged as of late because every time I click on a post I get redirected. Any suggestions on how I can fix this?

1. i find out dat it only duh dis aid phones don’t know why it a mad mi but mi de yah upon di lappy weh not even reply mi can see fi reply tuh yuh comment

4. I KNOW TASHI PERSONALLY DI GAL NUH HAVE NUH SIX PINKNEY A THREE KIDS SHI HAVE 2 A JA N ONE FI BADDY …UNUH TOO BLOOD CLAAT CARELESS N LOVE COME PON PINK WALL A TELL LIE PON PPL FI SPOIL DEM REPUTATION UNUH F*8K OFF N LEAVE DI GAL A YEARS NOW SHI DEH WID BADDY HIM NAW STOP F**K HAR CAW SHI KNOW HOW FI F**K HIM A BAYYY..