TASHINE DEM SEH PONY IS A 5C RAISE

76 thoughts on “TASHINE DEM SEH PONY IS A 5C RAISE

1. dwl ! does Tashine bleach her skin or is she naturally that light?
    see d pplz dem inna dem red battams str8 !!!!$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ dat muss b a cheap likkle boot and mi realize da blouse deh a one a apple poopina weh robbas try copy weh day .. unu cah fool mi :nerd

1. thats all filtered !!! …dolly and sweets skin look suh to and dem did well black matter of fact tashine did welll dark when she did a pose pon icon bmw come to think of it … so yea she bleach bright!

2. LOL…5c raise…ah weak…who the hell take this bredda serious…real joke ting man…long time pony fi retire..

3. Diane mek u run go upgrade you shoes game from diane tell you se u closest full a Aldo shoes pon IG she run go buy shoes u need some disigna bag now if I laugh met this nice 5 cent raise

4. Everything pin tashine scream cheap a few tacky…good to know u aspire to go dance and tan up a lift up foot a show red bottom wid battyman poney hype…u lean like wen dem tek dish rag lick fowl..u have on the ugliest red bottoms ever..no u the tuff lpn Diane say live Inna the disable ppl dem building wid the cemetery view lol..

5. congratulations tashnie a step mom to pony 1900 kids i am proud of you above comment
    which part pon tashnie normal a di weight wey she loose mek she look suh now from the stress and the bun wey rico give har tashnie u body need infamil one a man twice a child how u look like a likkle old woman wid bone problem

6. rico please bring back the pounds wey you tek from this woman when u leff how she maga n look suh 2 time loser tashnie rico+pony=nothing u need fi gain weight times 2

7. Tashine look mash mouthand no she isn’t that light skinned.. u put in too much hips my girl. What does tashine do for a living now MI members way back she was a cna did a lie say she a nurse. Did she ever even enroll in a community college

8. Lol man a try hype on ppl and don’t know how him kids them eat drink sleep are wear smfh real waste man Cemetery trashbag let see how long you going to last Dwl fools

9. tashine. u fi di better. u father a gunman..u bredda a drug dealer and u a whore.come on now..make a change..mek u mother hold her head upu and u brother deh a party a night time a alk bout rich. kmft..get it together

10. She’s pretty why her friends bashing her like this, idk her but seen her on dance tapes and I’ve always found her to be the prettiest outta all the upscale ladies her and another fat one.

11. I don’t know either of them. But in my opinion she is very pretty. The persons commenting (sounds like it’s one person multiple times) is probably a gully monkey.

12. Tashine we all know yuh red bottom fake. It suh fake till yuh nuh want show it. And tashine Lady buy real name brand bags first then guh on to shoes. Because wi get more use outa the bag. Suh how yuh a start a red bottom and have $10 bag over yuh shoulders. Girl bye. Mi nuh tink yuh a whore though but yuh just a look a hype pon Rico because him disrespect yuh fi the little handicap looking girl that yuh run guh lick and meck shi turn round beat yuh. Tashine model pon Rico yes Meck him know sey yuh can find a bigger clown than him.

13. di hate ova yah is real
    But anyhow y dem pple fl di nd fi deh hype in a red bottom an in a few months u ear seh land Lord give dem notice fi none payment a rent.
    hype ina dance an broke at home

14. Tashine a big whore just like har fren dem none a dem nuh look good wid dem lopsided batty no ambition tashine yah 2016 yah 30 year old a f**k battyman yuh Fi lock yuh over process body inna closet like di rest a yuh ugly beat out fren dem pony nah nuh cocky nuh clothes nuh mine him Pinckney dem suh u cah Pop style pon Rico a batty man a f**k yuh shit up hole bitch dats why doll beat yuh rass low life disease how gyal how yuh Fi gi yuh daughter batty man Fi step fada everything upscale dem where cheap something wear di fake ysl bag she barrow from Diane till it a rotten she afi a pactch it a shoemaker dats why j icon box har dung a party di fat one do up Batty yet still crawny a suck Lando cocky Fi chum change sheriffa nuh know har babyfada all now Diane a big time hoe dats why har babyfada nuh mine none har Pinckney dem upscale walk f**k everybody man suck pussy Fi a living wear cheap clothes shoes bag and apple hand mi dung barrow people clothes cah di man dem nah gi dem nothing tashine go look a life u old nuh bloodclat bout yuh Betta Dan Apple guh jaze out yuh shit up hole wid yuh mash mouth unuh Fi stop wear wig Apple betta dan yuh

15. hi Tasnie @10;31 and 10;46 wi kno a u a comment bout prettiest up scale which part a u pretty mash mouth tashnie wid u four curvy front teeth wey pointed and sharp like saw pony put tashnie 4 front teeth dem to god use fi mi deh use dem fi scarp off the white man shit from outta u batty from the years a torture wey u batty ole get tashnie dnt have no bag n no shoes a bare aldo dem say she use to wear or she buy and return the red bottom dem is har fren dem she a try keep up with run go buy YSL bag and return rungo barrow money fi go buy boot n bag fi maggle man di ressa gal dem dem return dem mash mouth tashni go buy a decent bag n come out a aldo cheap things mi sorry fi u fi the new year caue benz and cheapness wi na accept it u need bout 5 chanel with that fi call u self upscale upscale wear go find a man fi tek care a yuh child how a batty man a u child step fada no man 30 yr old gal u need fi stop it tashie an n batty man n dat a fact :berduka overment pay a portion a tasheen rent and that a fact :bedug tashnie walk n teef and that a fact :maafaganwati tashniebuy har ting wid ppl money and return dem and thts fatc :dp tasnie a pay the cable bill a pony LA home pon the couch and that double pon double facts :malu2 paonyhave tasnie debitcard number fi aythe cable bill n dats trple facts :ngakak :mahongintip a tashni send over har money over LA to pony and pony go buythe dsquared before she reach n she ask him fi send a pic fi him n dat facts :sungkem tashnie buy the dquared pon sale 50% and dats dsquared facts :bola tashni is a 2 time loser she leff one bruk man goto anotha and facts weyall a wi can see :ketupat tashni live 30 yrs pon earth n a man neva mind u yet thats 30 years of :dp facts tashnie mine her big so rico fi 12 yrs and thats facts :tkp tashni love har big son dem dats facts :mewek tasni ago credit har own benx wid har partna money n taxmoney tell me bitch if that anu fact cause guess what thts facts :kr :kr tasni shit up that facts :ngacir2 :hn

16. These woman are so stupid!omg all for vanity….unu sell unu soul fih perishable goods, no ambition, low class whores!Pony a battyman, and him positive,ladies datt can’t cure, nuh antibiotics can’t fix dattt…Sooooo stupid… That’s why HIV can’t stop spread, unu love pass around man…uneducated fools! Bout Red Bottom!Kmt..Ladies don’t touch him wid a long stick..

17. Boy some bloggers confuse. When the pple them thief unu come say a better them wear cheap and fake than thief. And when them wear cheap and fake unu tek it cuss them.

1. Den gyal day too hype Fi wear fake look like apple stop Len dem har things di whole a dem Pop dung and old real hot gyal nuh thief clothes nor rock fake clothes shoes nor bag di bitch an har crew clean up di everything wah walk a dancehall and road dem hype and nah nothing sheriffa and tashine closet full a synthetic wig oo Fordham road cheap clothes and f**k like dog nooo hot gyal nuh eat ass tashine sheriffa we hear unuh lick out jungleist batty like oo ya shine a ass snacking Pony Fi hype

18. how tashni fi better than apple ana apple put tahnie pon the map every dance tashni a go she cal appl a barrow bag.. bitch how u better than apple….tashni barrow apple chanel bag fi wear go a lava tall boots and dats facts :cool the agent provocateur top she wear go a jay icon dance is apple own she go tek it in a dressmaker n it still never fit cuase the titi dem dry out and dats critical facts :maho the first and only channel bag wey tashni wear a apple own it and dats facts :cool tashni u can never say a u buy u first chanel cause a apple mek u wear u first chanel and that is facts :alay tasni maggale in apple gucci bag and dats facts :salahkamar tashie the white moschino belt is not urs is apple own u have it over 2 years and nu waan return it and that very much facts :maafaganwati tashni stop chat the gal a she put pon the map n u need fi kiss d grung wey she walk pon and dats facts :ngakak tasni how u did feel ina di gyal 5000 dalla bag :malu

19. Hey peer facts up a top. Mi dead to rass. LOLOLOL! All de debit card tho? No man dis bwoy is a jiggalo n she is a dunce.

20. if tashine is really paying Pony cable bill mi really ofto laugh cuz she dont live there they are not married i dont see why they already splitting bills

21. Tashni start go a work during the week now she call frequently a beg shift a luk wrk fi pay the cable bill a HEellaE and that is facts tashni buy her own plant ticket fi go tek the shit up cock n that is facts tashni book herself n hotel fi she n pony last trip to LA cause the owna fi the apartment was in town n that is sum bloodclattt facts :repost2

1. unu too lie dis a lie mi doe believe unnu !!!! the apartment is not pony place??? NO REAL TALK? yall lying now i dont believe that cuz if she paying the cable bill why would she pay for someone else cable bill unless its pony responsibility for staying there .. this gots to be a joke it only gets worst.. is foofa apartment?????? mi need answers this worse dan breaddy death

22. Is white place and pony haffi pay the utilities but white pay the rent a deh suh tasni come inn n dats blooeclattt facts tashni pay the cable bill pony have the debit card number n DAT is critical facts pony affi hold off the couch wen the man in town n dats facts facts dem str88 like cornmeal to flour :ultah

1. LORDT if u aint busy!!!!

a really bag white apardment lmfaooo pony u too bloodclat bad :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak

AFTER ME DID REALLY THINK PONY HIT THE JACK POTS NO SIR

1. Wicked yuh too bloodcleet lie man…lmao…yuh well an know seh Pony nuh have dry shit like di res ah wi…wi neva did need nooooo proof fi know seh is a next man place pony ah spread een :alay :ngakak

1. saran i had faith in di pauper like inna di story book!!! mi du cant believe dat pony a kotch pan couch and tashine a pay cable bill ova wa state weh she dont live inna into a apartment she dont live in and dont belongs to her nor her man .. dat is d most backwards shit ever but yet they in mall and at phillipe chow … mi need confirmationsssss about dese allegations mi refuse to believe this saran :hoax2 :hoax2

23. Boy Christine mi your hand written all over in the facts comments, mi mah tell nuh lie, yuh tek u pickney them bizness too personal, let them learn to fly on their own, u know how much time mi see some comments on here, and mi know a yuh. Lol :ngakak :ngakak and that’s facts :malu

24. Rico left tashni a Neva she left rico from rico here bout the batty man him Neva waan waalla Ina nuh shit wit tashni doll mek u affi clock out a work n run go bun up rico wid hot oil and thats a fact :ultah tashni Lisa mek u clock out a work n go a movie theater go foght lisa when him bring out Lisa and that’s a facts tashni always want her fren dem fight for rico cocky n dats facts tasnie doll come a u front door n u couldn’t do nutwen bout it n that’s a fact :kimpoi tashni Lisa give u a run fi u money n that is facts :ketupat tashnie u do insurance fraud pon har old infinity n the insurance ppl dem find out that’s why u walking now n dats a fact :bola tashni fridge ever empty n dat is critical facts a bare cheap wig tashni wear n we all know thats facts tashnie u couldn’t change rico him Neva love u n DAT is facts :bedug tsshni a u propose to rico n buy u own ring n DAT is facts :nohope tashni u couldn’t find rico on the first night of the marriage n DAT is facts Lisa can back it up :travel tashni rico throw wet the ring u buy after a week him stop wear it tell us DAT anu facts :angel tashni u did a beg rico fi proper to u a him dance n DAT was afta the wedding so ppl can think a him waan married u n that is bloodclattt facts :hn tashni from u born u a mine man n dats is facts :salahkamar

25. CHRINSTINE Bless/Hendricks aka Apple monkey mumma u mouth bad and that’s a FACT. U a oe mumma weh defend u daughter to the death no matter wah she do no lie. U bad nuh yawzzzz.. yes a apple buss tashine UT talk how a tashine affi help dunce apple wen she affiliate write anything pond social media or upload any pics cause u daughter head hard and she dunce..talk how apple badmind every baddy and har heart nuh clean a she fuss come road come chat say tashine a get foodstamp and gover mentioned a help har wid har rent.. yes tashine and something/Stacy do dem batty and it Lean. And something brews dem Fava wen u full up the Ballon a wata and the bottom full and the top long .but apple do everything in search of fulfillment and she still stay bad.. apple nah bingo cause she ugly and government a mind she too.. talk how apple walk and look ooman and she eat pumpum…talk how apple pussy nuh good cause she alone can’t f**k har man she need help that’s y she always a do 3sum. Talk how u daughter used to badmind something cause Damion a mind har.. Christine go look a life and come outta Yung ppl bizniz data y Bobby run left u and u nasty daughter weh walk backed in front a u man. Ducking one rooney unnu

26. Met tell uno, mi know the one Christine, she bad u si. Lol, Christine y u a done Tashine, nuh Rico leff her u seh,anything at all fi duh wid u pickney them, all when it nuh concert them, u tek over the Mike and dj. Lol and that’s a fact, no sah mi caan badda :ngakak :ngakak

27. :iloveindonesia :iloveindonesia :iloveindonesia :iloveindonesia :iloveindonesia

mi rasss so den apple and tashine a war now .. let the games begin !!! cuz me cant wait fi christine bless come back hehehehehehehe

28. @ Wicked, them nuh affi a war, a suh Christine stay, she buy out all her pickney them argument, all when it don’t concert them. Wooooiiiii, cuz this nuh concert them, and she turn it around and mek it ina Rico, Apple and Tashine saga, but,mi deh yere sipping mi tea like the green frog my dear. Facts :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak

29. @143. Lol concert. No sah ricooooo. Me cant stop laugh. And atleast pony look happy him never so happy before with the twin erica or the gal a bronx.

30. no sah dem facts have mi ah grung…no sah she want ah show to bbc..real comedian …ah weaaaaak …no sah…Ms. Hendricks please gi wi some more facts lmfao

31. MET @ 1:22 Mi laugh u f*ck. Nooooo sah. Mi cyah sit up in a mi chair how u have mi in stitches wid da response de. DWBRCL Hey @ 1:20 ur comment have mi a way star. & mi did want fi read it too inuh. Cho. Come bk again man. Is where u gone? An tun off di damn auto correct u hear sah. Alright we are waiting.

32. Tashnie u chat sum thing to an data facts tashni u chat se Dimion must not mine sumthing n mine him family n dats facts tashni nuh u se to barrow apple n sum thing thing m owe fi dem money n dats facts tashni the woman way u do u batty a queens nuh stop complain se u nuh waan pay had had full money how u pack up the hospital surgical gloves dem a bring come give har ana ask her fi tek off price she taid a u an dat is the batty woman facts tashni u go a Jamaica up a popeen go FCK pon rico n him jus go FCK Lisa when u was down there n dats facts tashni man only deh wide u fi shelta n DAT is facts tashni u did live Ina rico mumma house n u harbor bare roache down deh she sorry fi u cause u did a live Ina living room wid I family u entitle fi kiss the grung wet Christine bless walk pon cause she put u up dats critical facts tashniu wish a. Damion u did deh wid fi mine u n dats facts tashni rico tell u time afta time fi go do u breast n dats facts tashni bad mine apple fi had shape shoes n clothes n dats facts tashni smell rico ball every time him come enn from dance n data facts :bola every gyal have a have a story but u mek headline fi FCK a battyman n dats facts the ole Bronx know u shit up n dats facts

1. who di hell is “SUM THING” who is “SOMETHING” mentioned twice in both posts what the hellllll!!!!!! mi understand everything from smelling rico balls every night after dance to when she pack up di gloves dem from r place of employment to bring to the fake batty doctor deh a queens fi get batty discount but who di HECK NAME ” :hammer SUM THING”????

33. tashni takes several seats offa ere wi waan ere the facts u run gone pon podium sunday night a pose wid di batty man swear u a big timer now u name ina shit u vex

34. Anu Diane mi read Diane post wa day n it Neva suh heafty n mi couldn’t understand fi tru @ wicked but why tasheen mad thou she prove to wi Sunday night DAT she shit up tashneen u worse than Diane cause u deh wit a batty man u Now have summen call baby germs all batty man carry it go tek wash out

35. tashine walk nd chat apple how she badmine and hate ophelia because har brother damion a mine har and it bun both apple and tashine mek dem gwann opehlia a natural beauty and them jealous of each bad bad. apple badmine everybody and thats a fact . tashine want to do what apple do but she wont put her on. tashine hair always cheap and never look good she just hyping on rico and him nah look nobody nuh jealous a battyman suck batty pony tashine you need fi do better stop tell lie say yous a nurse when al you is answer the phone and make appointment at montifiore hospital.

36. Oh and yeah tuff turtle back DiaNE did post all dem facts when she Dunn tashine 2 weeks ago pon instagram
    . But Diane couldn’t spell at all. Christine see it and repost Inna hat own a words FACTS lol lol. Diane weh a lpn going for rn wid the 3yr old IQ lol

37. Something is Stacy splurge weh deh wid apple Breda Damion weh have him daughter. She cuss Christine dog rotten last yr and talk a baggage FACTS dwllll. Christine cuss har first let go the tie off a har son and go mind har other big daughter a jamaican and stop ack like a one she hAve. StaCy lean like when Gilbert did pass Tru the coconut tree dem a Jamaica oh and she famous first f**k handicap Lava/Polo when Damion did lock up a feds. And finally wear apple clothes

38. unu need fi move up bout ophelia she mash up bad bad bad and not a no damion a mine r she always a sleep wid white man fi likkle bit a money ophelia dream hotel tired fi see u pvssy now real talk.. she is a next escort but i doe know if a lunch mney she fck fa cuz she aint got shit … like why u still selling them hideous ass basic ass t shirts doe??? fi r instagrm is definitely a liar nobody nah mine ophelia from mikey left her di gal drap right under the surface of the earth!!!! not even a good socks fi sleep ina she nuh own .. bitch a whore from 19 0h long and not even car still a bum ride lmfao but yet man want dem have a seat ophelia is no better !!!! and gal put on weight like crazy well pap down u need a tummy tuck AGAIN and u dehven push out a baby yet mi cant seh breed cuz nuff deh a d cemetery… and now up a mangoville a new rochelle a work as waitress i thought they said this bitch was a nurse?? lmfao AND STILL LIVE WID R MUMMA and extended family when unnu hype unu fi have assets REAL FCKN TALK

39. Wicked wap wap fi u fInga dem u sort out ophelia case wicked dwll.a nub Damion she a tek a one next jail bud one name Diddy we live a LA.. a just the other day MI a reason wid a french and a say ophelia a tek man from wild palm days from she a 16 she tek dung Jamaica too and don’t have a hit. She is the only boasts naked gal MI ever see Inna MI life.. everyday she gi up talk bout organic did and Dat and see big and fat like..fuss she claim she a model then she sell tshirt , then hair now she serve food, she wide like driveway..she tuff and stiff like.. she is the bottom of all tekka gal nuttiness no come out of your yrs of man teking just soso daggering.. when apple Breda Diddy buy Harte first real Louis never full bag she post it all over the gram bich is so basic.. the other day dem bruxk up and she delete all him pics and then when dem get back she nuh stop drop wud pon the gal we him dissemination harfah bout she a wife and Ray Tay Tay.. ophelia u moving towards 30 soon and a claim man weh live a LA get your life bitch.. wen mickey beat u from new York mek u run go Atlanta u never claim u was in school? ..then u move back and live wid Apple and she kill u wid 3sum then u go work a Hooters like apple, then u go wuk a LoRd and Taylor then u just back and forth a tek f**k from NY to la.. u a one gal we miss the ambition bus.. thickums bye

40. Rico Neva wah tashine from jump she beg him Fi marry har dats y doll beat har dem gwan like dem cah fight Lisa beat tashine and sheriffa adi movie theater Fi har own man di whole upscale chat Apple and kerryann like dog dem say kerryann bruck a sell pussy Fi mine har Pinckney dem Apple suck pussy Fi a living tashine Memba rico cum yuh job come left yuh daughter pon yuh and yuh affi lef work a bawl dirty girl yuh tell people Apple sheriffa kerryann wah suck yuh pussy dats why dem fight against yuh cah dem grudge yuh crew cah unuh look good tashine Memba yuh beg and bawl wen Rico lef yuh Fi come back Memba yuh walk and chat pony before yuh start suck him hood wid yuh mash mouth den yuh walk and as if him a really batty man yuh still guh day wid him a bag white own the apartment a LA pony nah nothing couple cheat clothes dats all

41. Story come to bloodclat bump me like it bad !!!!!! Me swear a pony own that apartment to lmfao I laugh I pop the fck up dem man ya a real lame inna real life

And Ophelia file need it own post met lmao me seh D gal big Lakka outa door :ngakak

42. Pony move go LA and loose weight low key fi a minute den start right back wid di hype. Coulda find a nice LA girl an start live decent but him love di dancehall fame and fake life. Tashine desperate bad fi ah cute girl. Post pony more dan har child wannabe Apple an jadion but dem is knock off version

43. D whole party did a laugh affa dem tashnen u think Yuh was making a statement pon di ppl dem podium with the long time batty man how a man DAT don’t have a ride fi buy u Benz pony been sell him old BMW n beg ppl dem ride when him come a NY n beg man dem ride when him I’m LA tashnen u CNT fool with a long time w know pony hype from him get him fuss FCK by the white man :bola