i was about to say the same thing LOL
ninja coulda almost get it back in the day *covers face*
he also kind of favor mavado now – the rich mavado not gully side mavado lol
Look pan Ninja, bock in dah day..all hab good good up muskel and all. Ninjah di only ting wah nuh change a u lip and yei dem..lol. Face did look right back den and nuh sink innah di cheek..lol. All wah a galang lubb mi some Ninja…lol
Wow!!!! What a difference. Ninja not aging gracefully at all. I think Ninja needs a steady diet of heathy food and some dental work. Yuh can tell him missing some teeth cause him jaw sides dem too sunken. When yuh a entertainer an inna de public face, yuh fi tek care and fix up yuhself.
Him almost look handsome in comparison to now. Big up Ninja
i agree
i was about to say the same thing LOL
ninja coulda almost get it back in the day *covers face*
he also kind of favor mavado now – the rich mavado not gully side mavado lol
Very handsome…badness written all over his face :heart:
Yeppy mi did ah wait fi yuh comment…..cah mi knoe ah fi yuh Romeo dat :ngakak
Yawdy, yes he is and will always be…handsome bugga :heart: :heart: :heart: :heart:
a crack mek it get so uuggllyy??????
Ninja mi ninjah. Mi still luv dah man yah. Him still look good to mi. Nuh care weh nobody wah seh
Look pan Ninja, bock in dah day..all hab good good up muskel and all. Ninjah di only ting wah nuh change a u lip and yei dem..lol. Face did look right back den and nuh sink innah di cheek..lol. All wah a galang lubb mi some Ninja…lol
Jamaica biggest undercover bowcat.No rumor
yuh a lie pon di don gorgon yo, don’t do it
Mi personally wouldn’t guh as far as handsome, but him was easy on the eyes one time deh man.
Lol
Wow!!!! What a difference. Ninja not aging gracefully at all. I think Ninja needs a steady diet of heathy food and some dental work. Yuh can tell him missing some teeth cause him jaw sides dem too sunken. When yuh a entertainer an inna de public face, yuh fi tek care and fix up yuhself.
But Kunta ninjaman mash up long time because mi never remember him ever looking like this…coke really mash up people