0 thoughts on “#TBT

1. MET GOOD MORN!! What does TBT means met enlighten please!! Sender CARLENE mussy open di door fi u fi feel sexy,but mi know fi sure she no open fi mi cause mi know how fi dress sexy from day one didn’t have the clothes then but mi have it now fi go to the extreme mi full a confident a wears wat suits my body a comfy inna.

2. MORNING MET, PLEASE TO ENLIGHTEN UR FOLLOWER AS WHAT TBT MEANS ASWELL AS THE ABOVE PHRASE (The person who helped to open to doors for women to be extra sexy in dancehall..CARLENE) cause clearly she no get d gist, HATE HER OR LOVE HER CARLENE DID A HUGE PART FOR WOMEN NOT ONLY IN DANCEHALL BUT INN THEIR REG LIVES

3. Metty D ongle door Carlene upen a d sadamite door n d prostitution door..oh an she open Lena British door..smaddy tell me seh when she dun pay har rent she caaa buy food that she all start tell lie pan sickness fe get money..luddy

4. Threesome door, golden shower door, mek man snort coke outta har ass door, carry coke inna boot heel door, carry coke inna belly/pum pum door, mek man fcuk har wid coke pan dem wood head door, strap on dildo an fcuk man door…fi har pathway to dat deh door too raas long. Mi can write fi days bout dat deh septic tank.

1. @Sue mi needz Tylenol, Advil, Aleeve, Panadol, Phensic, Bayer you name it afta reading yuh comment :najis
      Mi seyyy the metterz are the bestest

5. Look ya, nuh get mi ignorant and dark up in the place, open door fi who? Me and Carlene deh road. Is one oranz white top and tights she wear every week to Front line. Sender is your door she open ,Carlene is only look good gal u know, that mean seh u don’t know no body, sender tek this and smoke it in your pipe right now, me get announcment when me enter any dance back in the days, the party ain’t a party till run all through, suh guh hold you corner, all now mi look better than Carlene. :peluk :kr

1. :thumbup Senda is a COME SEE! :ngakak
      Whey Carleen when tight, mini skirt a wear wid some rass booties, lace and fishnet stockings/thigts, Betsy Johnson lycras, Oscar de la renta, Valentino, Nina Ricci and all yu could see a de Jewlery store pon we body! :travel
      B*&ch please.. a Buju browning song gi har room fi play, lolol

6. Now Skeltel mek mi find out why shi have bout three corn pan each of her toes! Carlene was dog vomit wid nothing fi show fi it.
    Ps. An anyhow oonuh run in an say mi ah hate ah gwine sen in mi raas picture an tell Met fi post! Rups Rups!

1. u know mi doe look at dem yessideh because all mi did a do a hold mi head a say y mi go put that under carlene picture doe..but di sickness part mi did haffi run in pan so mi mad like dem :hammer

7. Carlene use to go school wid no draws when she a go Excelsior. D mother breed fi bare sailor (I heard). The mother had a house in a Waterford near d big tree and a round deh d whole a dem did live. Carlene did want f@ck mi friend and har Bredda at d same damn time. She did baaaaad

8. A excelsior she use to guh..mi seh mi know a handful a browning including a cousin weh guh deh..Real skettel dem,the one dem mi know

9. @ SUE you know you a hate, so sent on your pic mi waiting. When you know a person a know u speaking the true don’t give a dam about wat people want to say anyway mi believe every wurd you say. Mi still wa c u pic LOL mi a blender sometimes ignore mi u hear.

10. A carlene thiefing nephew weh did live with the sister name pinkey weh did get shot a d dance a backroad weh dem say have aids now did bruk d bank a cayman. Him name marlon dillon really nice looking, use to par with hutchie a rose town but go cayman go tek up hype and when the drugs business mash up, and him can’t afford d lifestyle him and some others go bruk d ppl dem bank… apple & icon be warned cuz when u can’t get things one way unuh always end up do something stupid….. on another note carlene really mash up now

Leave a Reply to Met Cancel reply