TEACHER AIRED OUT ON FACEBOOK

9 thoughts on “TEACHER AIRED OUT ON FACEBOOK

1. Admin sorry but me ago call de name Merl Grove High School nd every past student him teach is on his friend list,mek i fun finish read

2. Sender/wife stop create mischief pon di man find something constructive to do and stop create misery pon di poor man …you are bitta and you need to stop it you want the man lose him wuk…how him a go Tek care of u n di children?

3. Boi ur life must sad if u have to run back a every woman weh u ASSUME that ur husband is with!!! How bout u divorce Di man since him assumingly a give u bun or whatever ur so call accusations. Di man dis fi gi bun!! Cuh pon u too. Low ppl out a ur misery nag fix u life and stop stalk ppl u ole wench!!!!

4. Him wife miserable!!! She need fi low di man and stop spread rumors! This man is a decent man and at no time while being taught by him has he ever crossed the line. She needs to stop it.. First Miss Piggy now this. Merl Grove on the map today

5. Mii loooost AF and mi figure out seh a Merl Grove cuz a the names, im a past student. The story started out with Mr. Faulknor and a past student, how the messages drop in wid wife and husband??? Unuh realize seh there is another person’s name there right?? Us Merl Grovians will get to the bottom of this. A sum serious mix up this enuh stay deh tek it lightly. Mi verrrry curious.