TEACHER SAID IF SHE HAD TEN DAYS TO LIVE SHE WOULD KILL ALL BLACK PEOPLE

http://youtu.be/2JeSigiSiks
A Math teacher at Camden County High School in North Carolina was asked by her students if she had ten days to live what would be on her bucket list. Multiple children told school officials that the teacher said she would kill all blacks. The teacher was suspended with pay and is now back at the school.

0 thoughts on “TEACHER SAID IF SHE HAD TEN DAYS TO LIVE SHE WOULD KILL ALL BLACK PEOPLE

1. She not ignorant that is her true feelings that and if she could do it she would. Mi nuh mek people like she offend mi because she declare herself the enemy a di quiet racists dem mi fraid a

1. It’s ok…that’s why she fava big fat sowa stinkin Mama June, Honey Boo Boo’s red neck trailer trash looking madda…always the ones dem weh look like hell’s rejects smfh….

1. Why does it come in like a surprise to you? The hate is centuries old. Know it and move on because focusing on this ole crap only throw us off course. The time we a pay dem mind dem a strive…know and always be prepared.

2. I’m driving on the highway decide to exit off (white area)to buy some sanitary stuff from CVS park my car get out walk in purchase my items n head back to my car. As I head back I see two police cars surround my parked car as I approach I ask officer did I do something wrong. One of the white pig cop tell me to just go in my car n get my license n registration. He runs my license n have me sit n wait for a good hour in my PARKED car. When he comes back to give me my docs back u know what the piece of shit red neck pig ask me? What am I doing driving thru this town who do I know hear n where am I coming from. Welcome to america

1. You crossed di railway line. How dare you in dem precious neighbourhood?
      Go see how dem dig eena u every life, is a wonda dme neva ask u fi dna sample to blerdnaut. Di hour wah it teck is because dem was digging high and low fi find summen fi hold u pon, when dem realize seh u clean all dem could muster up is di silly questions. Guh bet how di fckr bex him couldn’t hold one tideh. Dats why it good fi lib clean man, meck dem wuck buss sweat and caan come up wid nutten. Too many a wi gi wiselves ova to dese racist mofos too easy by di dealings wi get involved in. Meck dem bloodclaat buss a sweat fi a change.

3. Mi not even mek dem things ya bother me…I prefer fi know how a person feel than fi have dem skin teeth wid me and den me see dem come fi me inna white robe and hood

4. And all when she kill 100s a we, million more baan..Mek she and di ress gwaan, DEM IS BECOMING DI NEW MINORITY GROUP AND A DAT TROUBLE AND DISTURB DEM..Dem luddy.

5. When Manley did rass tell wi fi nyam yam, cassava and plant and teck education fi create an independent Black nation, wah wi tell him seh? NO..Wi waan wah massa hab, wi tiad a nyam wi African foods wah carry wi ppls fi centuries, a poor ppl food. Wi nuh waan education and generational wealth, wi yeye could ongle see wah Massa hab. See wah Massa hab yah, hate and disgust fi wi, and believe it dat is millions share her opinions and if dem could dweet and get weh dem would.

Leave a Reply to Highly Concerned Cancel reply