TEACHER THAT HIT STUDENTS WITH BELT REMOVED

TEACHER-Optimized

https://instagram.com/p/21Q9eMLydi/

This is what is wrong with America..look how dem a behave ina di classroom and di man break it up wid him belt now dem a holla .. is like dem endorse every bad behavior mi a tell u dis country

0 thoughts on “TEACHER THAT HIT STUDENTS WITH BELT REMOVED

1. As much as this wrong mi haffi laugh when mi see di face a di little girl a scatter. Dem fi teck dah teacher yah tun eena one movie, I would pay to watch it. Some of these kids have no home training and work your last darn nerve, I can see why someone would lose it and go there, not that it is right, but I can totally understand.

2. Being a teacher in America is I think the hardest frigging job ever especially at the high school and middle school stage.. Because sometime some a dem pickney ya say somethings you wish you coulda fling the computer knock dem out

3. @I don’t know,, I agree wid u and teachers are one of the most under-paid professionals.. u might as well work at mcdonalds…

4. Bwaay mi really nahn laff, caz if it was my chile doing dah I would shake dah teachah hand, as long as di teacher not abusing dem, but then again one has to be careful caz some teachers wi guh way ovah di top wid di licking. Saying this to say that, on the other end of the stick I would not want anyone to hit my chile caz u nevah know which one is crazy as hell: yes dem deh bout. But true dem pickney yah nowadays nuh hab nuttn bout mannahs. Mi membah back innah my days u couldn’t even look pan u teacha shoes, u haffi heng dung i head and keep u yei pan fi yu, or else u “yei dry” and dah dry yei ah get u detention -stay back and clean and do school wuk, dem tings. Now dem yah pickney puss bruk nuff coconut innah dem yei..