SENDER-Stinking dutty Odette you a cuss ppl bout dem owe u money fi u clothes and shoes, how much ppl credit and money you rob up. Bout u not working and u sick, u useless. Unfair game play twice
5 thoughts on “TEEF FROM TEEF”
Is Odette still making porn videos giving head to random dudes?
Odette help give up dudus. From him get hold Odette never go back a Ja.Odette yuh sick Now? True? Wha duh Yuh? Odette look pop dung. Lawd God. She need line stick fi hold har up. Big and swarty nuh rass. All she duh a beg. Summer time see mi man a dance and cause she nuh see him fi a while first ting outta her mouth a beg yuh $200 nuh, bout she wha meck up her rent. Gal pussy a crosses. A gal dem a resort to f**king now cause all the man dem have har file and a stay clear from har.
Is Odette still making porn videos giving head to random dudes?
Mi nuh like ppl whey name odette eno.
Odette help give up dudus. From him get hold Odette never go back a Ja.Odette yuh sick Now? True? Wha duh Yuh? Odette look pop dung. Lawd God. She need line stick fi hold har up. Big and swarty nuh rass. All she duh a beg. Summer time see mi man a dance and cause she nuh see him fi a while first ting outta her mouth a beg yuh $200 nuh, bout she wha meck up her rent. Gal pussy a crosses. A gal dem a resort to f**king now cause all the man dem have har file and a stay clear from har.
Wow dis gal really wicked why she love police so She really help give up dudes Story a come to bump
She always reminds me of a Walrus. Just have a big swarthy sour look and walk and rob so much people money and things.