TELL DI WOMAN HIM DONT HAVE NO MONEY YET HIM A HIDE IT

11 thoughts on “TELL DI WOMAN HIM DONT HAVE NO MONEY YET HIM A HIDE IT

1. Suppose him a save a little valentine stash fi surprise u??Now u done gone n ruin ur own surprise cuz of meddling and writing chupid note!!!Maybe the money is for a medical emergency or savings for baby tings cuz he’s planning to impregnate yuh!!Sometimes we are our own worst enemies enuh!!

Signed
    #Devil’s Advocate(playing)

1. you not making so sense that why mi know she yuh a one a Dougie EX – do you really agree or would tolerate those hypocritical behavior from a Jamaican man , knowing how wicked dem his and always looking for women to take care of them . look at Kwesi ? you are a wicked and a women hater yardieluvbad man

1. Is* not his and Are* NOT is…suh yuh double wrong deh suh!!Google the term “playing Devil’s advocate ” suh yuh can familiarize yourself with what it means so to do!! :kr :request :selamat :cool

Signed Sarge in charge on duty
        To correct and serve
        Grammar police

1. Bro! :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak. Da one yah we all nhame chalk and tek blackboard fi roast breadfruit! Lolololol no crack de book open pon dah one yah again Oooo

1. Blessed love Sistagirl PP but u neva sey a better ting…dat one nyamm off di bulla,chalk n blackboard wid dem name pon it enuh!!!

Talking bout ” a womEn” “so sense” “mi know she yuh” “yuh not”..then have the nerve fi name demselve “a work mi deh”..bet yuh any money dem self employed cuz who in dem right or wrong mind woulda hire smaddie so dunce as fcuk!!??

Several years ago Met addressed dem dat a Yard mi deh ,so mi nuh know anything or in any circles with Dougie dem nor do I go out of my way fi chobble dem guys deh…we good over here enuh!!

2. Yes i give you worng.if it was me i would take it all and him couldnt ask me if i see or take it because from first him neve have no money.

3. Shanta 9:00am das why bitches like you get chop up,, yuh see how di ting set a yard nuh tell nuh baddy seh theif any thing idiot gal

1. :ngakak :ngakak :ngakak

. Dem shall NEVA EVER LEARN! Ole puss dah one de cause me would neva think fi tek somebody property and den mek dem think it neva exist…a dat ago trigger de “snap” wey lead to the murder.