Good Morning Met,Metters,Peepers nd Others…
a wonda if a dis Alkaline been waan seh but cuden suh him jus sidung pon de 2016 suh like its no badi bizniz…:nerd
sumadi a w8 fi naam him “afta release” food
Good morning Simplicity, it look like say me and you a think alike. So, 2016 = will be a very important year for Tesha and Alkaline. These are 2 Special education homies who relies on shock value to get the attention that their poor withered egos so desperately craves.
Good Morning Met,Metters,Peepers nd Others…
a wonda if a dis Alkaline been waan seh but cuden suh him jus sidung pon de 2016 suh like its no badi bizniz…:nerd
sumadi a w8 fi naam him “afta release” food
Good morning Simplicity, it look like say me and you a think alike. So, 2016 = will be a very important year for Tesha and Alkaline. These are 2 Special education homies who relies on shock value to get the attention that their poor withered egos so desperately craves.
Maybe ah dat Alkaline ah talk bout inna him songs. :hammer
unu really bad
Dip right away. I wonder if him can juss waltz back inna di donship? Him gyal Skirtel gawn. This aguh tess di New Commish.
Ah di sed ting mi ah tink….
In 2016, Alkaline will come out the “closet” as Dancehall’s first openly Gay Artist. 🙂 lol.
:hammer