THANK YOU MY SUSS CONFEDERATES

https://www.instagram.com/p/BIBhZNOhB01/
MI REALLY HAFFI SEH TANKS BECAUSE SOMETIMES DI PEOPLE DEM EMAIL WID SOME VERY CONVINCING LIE……. WHEN DI USAIN STORY BUS UP AND MANDII NAME CALL MI GET AN EMAIL SEH IS LIE SHE NOT INVOLVED WID USAIN…BUT I KNEW PEOPLE WUDDEN JUS CALL HAR NAME SUH WIDOUT A REASON SO MI HAFFI TELL DI SENDER WHEY SORT OUT MI EMAIL BOX WID DI PICTURES THANKS…….MANDI YUH HAVE DI CROSS TATTOO PAN YUH HAND FI COUNTERACT DI SIN DEM WHEN YUH DUH DEM DOE? :ngakak..KASI MEET YOUR MATE MANDII

boltnmate (1)

image_1
https://www.instagram.com/p/BIEpI3zh_iK/

23 thoughts on “THANK YOU MY SUSS CONFEDERATES

1. den a tight Samantha pants tight suh dats it twist har face dwrclllllllll,dress like puss foot and feget fi grease har hair…all de sleep dem a sleep wid dis man yah tell mi seh a Instagram Boutique money alone dem can get outta dis man pocket :nerd

2. So I’m confused the first couple pic look like kasi twin. These pic here look like she resemble kasi. On her Instagram she looks nothing like her. From the first pics she look red lik kasi but she’s a brown girl. I don’t know if it’s the filter or a rub shi just start rub. All I know is dem girl here r very very dangerous. When dem can’t look the same in all their pic n in real life stay away from them.

3. OMG this girl ? really Usain ? I use to follow her on insta and it looked like she was some bartender or gogo a new york! Him love the freak dem sah! She full a tongue ring and all kinda other things ! No sah Bolt it look like once you have a vagina he’s all in ! Nasty!

4. he has a type, gwan thru Mandii. mi waan know which man weh a f**k dung di place can tell mi that me fi mek sure he is the only man a f**k me? yuh mussi man yuh nuh have peen principle mi nuh hav nuh punny principle to.

5. They all look alike but this one hair needs some oil and she’s wearing too much makeup man.

Big up met and metters :angel

6. Fi a set a gal weh a f**k a man weh worth millions ($US), Mi nuh understand how di money nuh show pon unnuh…and wid how unnuh a try show up unnuh self. Mi jus nah see it!

Unnuh weave nuh expensive, clothes nuh expensive, unnuh nuh hav nuh business, and unnuh still a rent place!

A suh unnuh dash out front fi man weh nah acknowledge unnuh and nah gi unnuh ntn but change!?

A stingy him stingy suh!? Or a unnuh wasteful…jus curious!?

7. First and foremost Samantha looks nothing like Kasi she’s not brown she is very dark wear a lot of light makeup she’s mad ashy in person she stink like plz ! Can’t look like Kasi no day face or body wise she need fi go siddown bout she a send in shit is knowing she a look like Dat fckin picha probably olee like some 2 years ago shit why r people so freaking dumb and annoying Sammy I been to your house you ain’t nothing special and u house dutty bitch have a seat you have no brands or nice car so why talk about bolt when you have nothing to show !! Like these bitches doing the most tho for no reason Samantha you lick out pareeeee batty you and dirty ass chin shitty tongue bitch usain would never wife you up you’re mad thirsty your fake ass looks terrible your hips are way too high all u do a svck bay pvssy mi tired ah unu

Met this was the Susss? She was the mate ???? She ain’t no mate of KASI she’s a fraud usain don’t even look her way kmft since like years ago ! Thought it was legit Susss it’s not where is the girl who actually look like Kasi wid d body n unu claim she n usain deh

1. Met mi know u smart and mi know u know sikes how is it that u nuh pick up pon dis yet ? This information is irrelevant doesn’t apply to anything because Sammy is not even in rio or London herself and I really don’t know why ppl calling her mandii honestly .. Her name is Samantha aka Sam or Sammy .. She run gone a Jamaica now probably fi stalk usain when he gets back but how u look tho ???? Bout you in love with the man and he laughing. Mi really and truly did think a the girl on Instagram that actually look like kasi she’s like 20 years old not this old foot kmt this gal just want to be apart of something stop giving her the time of day she sending all this shit in herself ! She’s no competition to Kasi !! All Samantha do is smoke pare weed everyday like a freaking crackhead .. her clothes always dutty!!! And she harbor nuff batty man and lesbian around her nasty gal!

1. It’s fascinating how unuh love bash the people them. The girl always visit Jamaica. Bolt is clearly not there. How she a stalk him?

8. Mandi need some clothes baddddd and shoes though plus a hairstylist asap. Mandi look like a f**ka gyal weh easy no shade

9. Ole nastiness sound hurt as f**k…a she a kasi spokesman or nah? Y’all need to chill it ain’t that serious caw by wa mi a see it look like usain a everybody man.

10. She really send in that pic? Afta the man done dig u out. Him tun him back? Girl wha dat tell you? And u really laydown deh a tek picture? A betta ooun did sleep head and foot.. Cause dat is a big embarassment

11. Mek Dutty Mandy Gweh. Saw that bitch without makeup that’s a completely different person. Filter n make up do wonders fi sheeeee. N the suck weh she suck out fat n put in a har batty. Gyal did shape bad! A camera angles Mek she look good. Saw that ho at BRT 2 years ago that ho can Gwaan! That’s why dem dividends get cut off quick dem chat to much.

I would collect all phones upon entry. F**k these hoes.

Leave a Reply to Poor unu Cancel reply