THATS KERRY LEG O

17 thoughts on “THATS KERRY LEG O

1. Dwrln….me blow up de image and kerry legs look like a way, but a de socks and shoes have me a deaaad :ngakak :ngakak :ngakak

1. Damn bitches unnuh spend so much $$ pon unnuh body. At least go gym go tone up nuh. Some squats would do y’all some good. Unnuh look like trannys for real and believe me I’m not hating. I have a almost perfect natural body and I accept my little flaws. BUT, Unnuh look like freak show. Gucci fi carry unnuh go court fi a meck a mockery outta dem brand. Schweeps…nonsense..Unnuh batty look like duck ants wid egg

2. F**ing trolls. Likkle from dis the medical problems wha ago reach unnuh under unnuh skin nah stop yah. UNNUH DOAH LOOK GOOD. MY GAWDD. Sad thing is unnuh family/friends lying to unnuh. All dem extreme body duh up nuh meck it cause unnuh nuh reach Hollywood and unnuh still a war ova man and $$ nuh strong. From the back unnuh look the same. Cellulite for dayssss. No muscle no definition just flabby skin. And the tattoos just look nasty untop of all that fatness. Not to mention the Gucci. Michelle mi hear a Gucci braces yuh have inna yuh mouth. Lmfaoooooo….that was a joke…

1. Nah. Dem likkle b a real fashionistas, brand or no brand. Hope NEVER TO SEE THEM IN THIS BITCH CREW.

3. These girls holding on to the little that’s left.. poor ting dem. They’re definitely not fresh n sexy looking

4. July socks and heels at beach wear event then ina party socks and heels on . If you girls just be try to be your self your beauty within would show to others instead y’all looking like gully drag queens .

5. Yeah apple y’all bitches look really bad ugghhh Kerry nooooooo and your belly in your. Chest. Apple your skin look like Michael Jackson I’ll nooooo

6. Nothing is wrong with the girl leg she’s very clean and attractive I knew her years from Tamara doing her hair

7. You ppl are so f**king badmind the girl dem look good and nothing wrong with the girl clean skin all unu weh a comment blaclk like shit n look bad leave the girl dem alone n let them enjoy what they have crab in a barrel yu all Jamaicans

8. HI KERRY U OVER YAH A READ TILL U GOH PUT UP PICTURE PON U PAGE , PLEASE GO AN PAY U BILLS WAH U OWE HOW LONG AN PAY BACK D PPL DEM D MONEY U BARROW