THE BEST OF PORTIA SIMPSON- MILLER

8 thoughts on “THE BEST OF PORTIA SIMPSON- MILLER

1. Mi seh when Mama P spreech fall a grung errybody freeze (Davis and Phillips), and mama P ketch a cold same time…woiee mi baddeh. Hey Mama P mi nuh blame u at all, if she never set di fire she nuh responsible at all, caz if u did find here responsible u would den haffi guh dig deeper inna dem pocket fi find more money…ahem gwahn chu yahm Mama P gwahn guh continue chavel di world caz dem nuh bettah, and caz u nah mek dem drag u noh weh..u a bad “girl” u nuh fraid a nuh man, nuh gal, noweh..chavel chu Mama P chavel chu… woiee Yes Jah Jah!! wen u a chavel hope u find some a dat money deh, caz u a mek dem other Minsters find too much man, too much… :ngakak :ngakak

2. God knows I never even wanted to click on this, cause I say politics over now, so it is business as usual. Lol but I am so glad I changed my mind and really look, ma! I can’t tell when I laughed this much, tears a run out of mi eye dem, no sah, Portia is the best heh haaayyy! I have to admit it, leadership on that high levels is not where you belong. But you really made my day with your shenanigans. Wooooiiii