And a nice flat screem t.v fimi daughter room and a nice black leather coat fimi son ( men, small)..sen on the link dem nuh :cool Reply
I wonder if uno realize seh Bellview missing some residents, brave and foolish mi call them. hhheeeeyyyyyy oooooooo. mad rass ppl on the loose. Reply
Mi shoulda really go inna law enforcement, you know! Cuz ALL mi woulda have fi do, is stay pon IG & Facebook & JMG, OFCOURSE, & gather up all ah mi probable cause, den go bust dem! Dem wouldn’t even mek di police dem WORK fi dem check………….. Reply
What a way Jamaicans a ‘Merka a beg fi go a prison! lolollllllllll one time we use to ‘hol it dung’ but dem just come a scream SEE ME HERE! dumb fuks. Reply
Suh unu mean fe tell mi seh me ah di ungle one weh woulda tek likkle piece ah di linkage??? :bingung (in private of course) :siul Reply
The master mind behind social mediaSocial media musi a kill him/herself at the outcome kah mi sure dem yah kind a f**kery is not what they had in mind No sah Reply
Wow! Smh..how dumb can u be
Trenty Brenty, ah looking fe a nice pair ah black knee high ugg boots.. Have any links desso?
And a nice flat screem t.v fimi daughter room and a nice black leather coat fimi son ( men, small)..sen on the link dem nuh :cool
change dah caption deh shani to bold n dumb :nohope
@observer which one bolder?? noooo sense B wins
I wonder if uno realize seh Bellview missing some residents, brave and foolish mi call them. hhheeeeyyyyyy oooooooo. mad rass ppl on the loose.
Mi shoulda really go inna law enforcement, you know! Cuz ALL mi woulda have fi do, is stay pon IG & Facebook & JMG, OFCOURSE, & gather up all ah mi probable cause, den go bust dem!
Dem wouldn’t even mek di police dem WORK fi dem check…………..
What a way Jamaicans a ‘Merka a beg fi go a prison! lolollllllllll one time we use to ‘hol it dung’ but dem just come a scream SEE ME HERE! dumb fuks.
Suh unu mean fe tell mi seh me ah di ungle one weh woulda tek likkle piece ah di linkage??? :bingung (in private of course) :siul
The master mind behind social mediaSocial media musi a kill him/herself at the outcome kah mi sure dem yah kind a f**kery is not what they had in mind
No sah
no tell mi dis gal a advertise her ill gotten gains on social media!