THE CONDITION OF MOBAY MARKET

11667369_856851667726583_7471572950799777575_n-Optimized

The road nuh sweep, the garbage nuh pick up all now…People walking beside it as if its nothing..This is why people get so sick and sickness spread through the island ..unsanitary conditions

0 thoughts on “THE CONDITION OF MOBAY MARKET

1. Wishful thinking Met..but wid modern times come more garbage and less time fi do these things. People nuh cyah again, everybody deh wait pan di next person fi do it suh it will never get done.

1. I drove by Coronation market a few years ago and I could not understand how people buy something to eat from their.Di place stink like dead animals.R.I.P. JAMAICA

2. If dere is a market duttier in JA I would love to see it. How di person who snapped the photo miss the big hogs dem wah roam bout dung deh. I hate dat blasted place with a passion.

3. Now this is what you call an eyesore. Mi caan believe mi eyes! One would think at first glance that this is a picture from a worst case scenario in Haiti, and NOT Jamaica.

4. Nationwide Radio reported on the rat infestation in Clarendon last week. Instead of solving the problem, some people (a doctor and a politician) came on the radio trying to discredit the story as sensationalist. I wouldn’t be surprised to hear the MoBay mayor saying this was Photoshopped by some wicked dutty Labourites.

1. You seet. HTF dem going to teck summen like dat so lightly when everybody know how disease spreading rats are. Folks need to demand tings from dem local government and the populace also needs to participate in keeping the environs clean. If is more receptacles needed den put dem out, if dem need more frequent garbage pickups then do it. Di market ppl dem fi gwan betta man, dats why I have no desire to enter that zone, if dem a lose money I cares not cause my health and peace of mind more important dan dem woes. Not only you haffi teck een di filth you haffi a deal wid stray dogs and wild hog all unda di rass hot as hell sun. It’s too freaking much to ask of consumers, I don’t need nightmares and panic attacks fi buy a bungle a skellion. Market sellers and the parish council need fi have a meeting and join forces fi see how dem can improve the state of the place so ppl will come back to the market. I refuse to go there, last mi check every supermarket hab a produce section, I will stick to dat. No, mi nah talk one hurry come up blitz cleanup, mi a talk ongoing maintenance a di place suh it nuh fall into doze levels a filth displayed above.

5. Yes, di people dem need fi tek action. Health Inspectors nah duh dem wuk, and di people dem nuh seem fi care either. People nuffi guh deh period den mek we see wha di higgla den ah guh duh. It nuh look good….