THE MALE MILK( WILL POST NYAMMING VIDEO LATER)

2016 a go be di year we bun out n break up all folly grung!! Now this a the hieghts of wicked hyprocracy n a histrie dis a guh mek. It all start with the selector yute n him girl up top.Them decide new years resolution dem a guh give dem life to God fi 2016 n so dem go church new years eve,ok all good so far. Now don’t ask me what happen after church cuz a di new year buss dem buss a video ya of Kemo a talk up Inna n select a different “sound system” oo! So me a mind me own biz pon fb n see a man post Inna di group that the girl Inna black a him cousin a get her turntable spin off by Kemo tounge! All of a sudden 2 men reply that dem know her n dem get thru wid her but 1 complain dat she try scam him.Met would u believe the man confirm n say Yea is 2 scammer couzins him have n put dem up deh n say a regular thing dem do n just lol!
kemo-Optimized
No sah fambily means diff thing to diff ppl cuz some ppl nah put dem pon blast no matter what! Anywayzee the key thing is ppl a say imagine how much money pull up Kemo get fi lick out pon bowcat n when him ready fi shout put up ur hand all a di men dem Dat can swear no gal can’t bring it to them…fi him 2hands dem up di highest!!So we a say a long time we a say dancehall ppl a lick out pon things dem same one a do n see it deh we ketch one deh now live n in living colour!!Met ketch how him a draw di curtains dem fi stop ppl from peep or the light coming in but ALAS!! More importantly is a 100% time is always di women dem a smoke di pipe n dj pon di Mike a get exposed fi 2016 di tables a go turn n more men a go start get exposed.we have some screenshot deh fi drop a next time so stay tuned!Kemo u go lew n u can’t select Inna my dance so gwaan do ur mix tape or rebrand, reinvent urself boss n u may become the next male version of MILK!!!

2 thoughts on “THE MALE MILK( WILL POST NYAMMING VIDEO LATER)